18 / 05 / 2024

Benzin ve motorin çakılabilir! Gözler piyasalarda, işte 22 Nisan 2022 güncel yakıt fiyatları...

Benzin ve motorin çakılabilir! Gözler piyasalarda, işte 22 Nisan 2022 güncel yakıt fiyatları...

Küresel ekonomideki büyüme sıkıntıları, faiz artırımları ve Çin'deki talep düşüklüğü nedeniyle petrolun fiyatı da düştü. Şu sıralar 106,7 dolar seviyelerinden işlem gören petroldeki düşüşün fiyatlara yansıması bekleniyor.



Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın şiddetini artırarak devam etmesi, Rusya'nın son olarak Mariupol'u ele geçirmesi, tüm hesapları tepetaklak yaptı.

YAPTIRIMI DEĞERLENDİRMEYE ALDILAR

Avrupa Birliği, Ukrayna'dan bir türlü çekilmeyen Rusya'yı durdurmak adına Rus ham petrolüne yaptırım uygulamayı değerlendirmeye başladı. Ancak buna rağmen petrol fiyatları aşağı doğru inmeyi sürdürdü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön