28 / 04 / 2024

Benzin ve motorin fiyatlarına zam geldi mi? Kaç TL oldu? 12 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Benzin ve motorin fiyatlarına zam geldi mi? Kaç TL oldu? 12 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Akaryakıt fiyatları inişli çıkışlı bir seyir gösterirken bugün de fiyat listesi değişti. Peki 12 Şubat benzin fiyatı ne kadar? Motorin fiyatı ne kadar?



Benzin ve motorinde fiyat çizelgesi gün gün değişiklik gösteriyor. Hafta sonu ise benzin ve motorin fiyatlarında küçük oynamalar meydana geldi. Peki benzin fiyatı kaç TL? Motorin fiyatı kaç lira oldu?

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler araç sahibi vatandaşlar ve iş yeri sahipleri tarafından günü gününe takip ediliyor. Benzin ve motorin fiyatlarında bir süredir devam eden dalgalı seyir hafta sonu da istikametini sürdürdü. 

Benzin fiyatlarında sıcağı sıcağına tüm yeni haberler araç sahipleri tarafından titizlikle takip ediliyor. Buna göre aracı olanlara yeni haber geldi, çünkü benzin ve motorin fiyatları yine değişti.  Peki 12 Şubat benzin fiyatı ne kadar, motorin kaç TL oldu

Akaryakıt fiyatları iğneden ipliğe her şeyin fiyatını etkilediği için güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Benzin, LPG ve motorin fiyatlarında tarife değişikliği olup olmadığı da pek çok kişi tarafından araştırılıyor.  Peki benzin, LPG ve motorin fiyatlarında son durum ne? Zam geldi mi?

Benzin ve motorin fiyatlarına zam geldi mi? Kaç TL oldu? 12 Şubat 2023 Fiyat Listesi

AKARYAKIT SIKINTISI YOK

Hafta başında Türkiye’yi sarsan  7,7 ve 7,6 büyüklükte gerçekleşen depremler  10 şehirde ağır hasara neden oldu.  24 bini aşkın kişi hayatını kaybederken, enkazdan kurtarma çalışmaları da halen devam ediyor.   Bölgede en fazla ihtiyaç duyulan kalemlerden benzin fiyatlarının da değişiklik gösterip göstermediği araştırılıyor. Bu konuda Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları işveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada,  deprem bölgesinde akaryakıt sıkıntısı olmadığı kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön