02 / 05 / 2024

Benzin ve motorinde dev indirim! Araç sahiplerinin yüzü güldü! İşte 6 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Benzin ve motorinde dev indirim! Araç sahiplerinin yüzü güldü! İşte 6 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Motorin ve benzine büyük oranda indirim geldi ve araç sahiplerinin yüzü uzun süre sonra güldü. Bent Petroldeki düşüş neticesinde akaryakıt fiyatları yeniden şekillendi



Brent petrol fiyatısın son dönemlerin en altı fiyatını görmesiyle beraber akaryakıt fiyatlarına indirim bekleniyordu. Dün gelen açıklama ile beraber mazot ve benzine indirim geldi. Böylece araç sahipleri 6 Ağustos 2022 bugün benzin fiyatı ne kadar oldu, kaç TL oldu sorusunun cevabını arıyor. Akaryakıt fiyatları bu sahyede bir süre daha gündemi meşgul oyalayacak. Brent Petrolün hareketliliği akaryakıt fiyatları için büyük önem arz edecek. Benzin ve mazot indirimi dün gece itibariyle pompaya yansıdı. İşte bugün akaryakıt indirimleri ile LPG, mazot ve benzin fiyatları listesi...

Motorin ve benzine büyük oranda indirim geldi ve araç sahiplerinin yüzü uzun süre sonra güldü. Bent Petroldeki düşüş neticesinde akaryakıt fiyatları yeniden şekillendi. 6 Ağustos benzin mazot fiyatları araç sahipleri tarafından sık sık araştırılıyor. 

MOTORİN VE BENZİNE İNDİRİM GELDİ!

Benzin ve motorinde dev indirim! Araç sahiplerinin yüzü güldü! İşte 6 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Brent Petrol son 6 ayın en düşük seviyelerinde ilerlemesiyle beraber motorin ve benzine dev indirim geldi.

Sabah saatlerinden itibaren benzine 2,23 TL; motorine 1,15 TL indirim gelmiş durumda. Böylece dün ödediğiniz miktardan daha azını ödeyeceksiniz.

İşte güncel akaryakıt fiyatları 6 Ağustos 2022

6 AĞUSTOS 2022 MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön