29 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Yer yerinden oynadı! Hurda fiyatları ne kadar? 28 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Yer yerinden oynadı! Hurda fiyatları ne kadar? 28 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri fiyatlarını baskılaması ve bakır fiyatlarının son zamanların en sert düşüşüne hazırkanması hurda fiyatlarını da vurdu. Hurda fiyatlarına dev indirim! Yer yerinden oynadı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları, demir cevheri fiyatlamalarında meydana gelen düşüşle birlikte geriledi. 14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kala piyasalar seçime odaklandı. Piyasalar sakins seyrederken özellikle dolarda 19.40 TL rakamı ekranlarda takip edilse de serbest piyasada 20.00 TL barajı aşılmış durumda. Dolar kurunun yükselmesi demir ve bakır fiyatlarına baskı yapmaya devam ediyor.

Öte yandan hurda ve cevher fiyatları da çelik fiyatları ile birlikte ciddi şekilde geriledi. Yurt içi piyasalarda demir fiyatları gerilerken, bakır fiyatları da en sert düşüşlerinden birine hazırlanıyor.  Bakır, talep endişelerinden dolayı 2022 Haziran'dan beri en büyük aylık düşüşe hazırlanıyor.

Peki bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? Güncel dmeir ve bakır hurda fiyatları kaç TL? 28 Nisan 2023 hurda fiyatları.


Geri Dön