28 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar tek tek düştü! Demir fiyatları ne kadar? 2 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar tek tek düştü! Demir fiyatları ne kadar? 2 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Kalın ve ince demir fiyatları tek tek düştü. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 2 Mart 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyatları demir cevheri vadeli işlemleri  Çin'in beklenenden iyi gelen imalat faaliyeti verilerinin dünyanın en büyük çelik üreticisinin talepte artış beklentilerini canlandırmasıyla artmaya başladı. Yükselen demir fiyatları başta sektör temsicileri tarafından yakından takip ediliyor.

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta rekor seviyelere ulaşırken İstanbul İnce demir fiyatları 18 bin 100 lira oldu. Dün ve bugün gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşmeye başladı. 

Hindistan'da devlete bağlı madenci NMDC (nmdc) Limited’in demir cevheri  üretimi bu yılın Şubat ayında yıllık yüzde 4 artışla 4,48 milyon mt seviyesinde yer aldı. Söz konusu ayda şirketin satışları yıllık yüzde 4,78 düşerek 3,78 milyon mt seviyesine geriledi.

Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 2 Mart 2023 demir fiyat listesi...


Geri Dön