02 / 05 / 2024

Hurda fiyatları ne kadar? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 2 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları ne kadar? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 2 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Haftanın başından itibaren zamn gelen hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Dün gelen zamdan sonra yükselişe geçen hurda fiyatları ne kadar? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 2 Mart 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına bu hafta peş peşe zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları yükselişe geçti. Hurda işi yapan vatandaşlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira?

BAKIR VE DEMİR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Londra'da bakır fiyatları, yatırımcı ve trader'ların Çin'de ekonomik gündemi belirleyecek toplantı öncesi ihtiyatlı davranması sebebiyle Asya hisse senetlerinin düşüşünü takip ederek geriledi.

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, TSİ 05.49'da yüzde 0,4 düşerek 9.064 dolar/tona geriledi. Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda Nisan vadeli bakır kontratı, yüzde 0,4 artarak 69.940 yuan/tondan işlem gördü.

Bugün demir fiyatlarına da indirim geldi. İnce ve kalın demir fiyatları geriledi. Bugün demir fiyatlarına 50 TL indirim geldi. 

Bakır ve demir fiyatlarının gerilemesi ile  hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 2 Mart 2023 hurda fiyat listesi...


 


Geri Dön