30 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi! Güncel bakır ve hurda fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi! Güncel bakır ve hurda fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Peş peşe gelen zamların ardından hurda fiyatları yükseldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Mart 2023 hurda fiyat listesi.



Bakır ve demir hurda fiyatları hurda işi yapan vatandaşlar ve sektör temsilcileri tarafından yakından takip ediliyor. Bu hafta demir fiyatlarına peş peşe indirim gelirken, bakır fiyatları da düşüşe geçti. Demir ve bakır fiyatlarındaki bu hareketlilik hurda fiyatlarına  yansımadı. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi!

BAKIR VE DEMİR FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Londra'da bakır fiyatları, yatırımcı ve tüccarların Çin'de ekonomik gündemi belirleyecek toplantı öncesinde ihtiyatlı davranmasıyla Asya hisse senetlerinni düşüşünü takip ederek gerilemeye başladı. 

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, TSİ  yüzde 0,4 düşerek 9.064 dolar/tona geriledi. Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda Nisan vadeli bakır kontratı, yüzde 0,4 artarak 69.940 yuan/tondan işlem gördü.

Yurt içi piyasalarda İstanbul, İzmir, Payas ve karabük hurda fiyatlarına indirim geldi. İstanbul ince demir fiyatları 18 bin 100 seviyelerinden 17 bin seviyelerine kadar geriledi. 

Bakır fiyatları ne kadar? Bugün demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? Hurda fiyatları kaç lira? 5 Mart 2023 hurda fiyat listesi..

 


Geri Dön