29 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sekötürünün gündeminden düşmeyen demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! Demir diyatları ne kadar oldu? 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi



Demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Demire gelen indirimlerin ardı arkası kesilmezken bugün gelen indirimden sonra demir fiyatları adeta çakıldı. Demir diyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 

Demir fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Demir fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Demir fiyatları Çin'deki arz ve talep sorunları nedniyle düşmeye devam etti. Demir cevheri vadeli işlemleri; Çin'deki zayıf çelik talebinin üretimin yavaşlamasına yol açtı. Çin'e arzının bol olduğuna dair veriler nedeniyle dört ayın en düşük seviyelerine tekrar düştü.

Singapur Borsasında Mayıs vadeli demir cevheri, yüzde 3,5 düşerek 104,35 dolar/ton ile 19 Aralık'tan bu yana en düşük seviyesini görmüş oldu.

Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira? 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön