Ekonomi

Benzin ve motorinde duyanları buz kestiren haber! Petrol zengini ülkede bile kriz patladı

Dünya genelindeki benzin ve motorin krizi devam ediyor. Dünyanın en önemli petrol üreticileri arasında yer alan Irak'ta dahi kriz yaşanması, duyanları adeta buz kestirdi. Ülkelerde benzin fiyatları uçarken, Irak'tan gelen haber duyanları adeta buz kestirdi

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşının da etkili olmasıyla birlikte dünyada enerji krizi patlak verdi. Ülkelerde benzin fiyatları uçarken, Irak'tan gelen haber duyanları adeta buz kestirdi.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Bağdat’taki akaryakıt istasyonlarının önünde benzin almak için araç sahipleri uzun kuyruklar oluştururken, emniyet güçleri sorun yaşanmaması için istasyonlarda denetim yaptı.

KERKÜK'TE DE KRİZ VAR

Irak Petrol Bakanlığı, yaşanan krize karşı hükümete bağlı ve özel benzin istasyonlarının 24 saat açık olacağını duyurdu. Irak’ın güney kentlerinin yanı sıra petrol zengini Kerkük şehrinde de son dönemde akaryakıt krizi yaşanıyor.

Dolar/TL bugün ne kadar? İşte 17 Nisan 2022 son dakika dolar kuru...

Milyonlarca emekli bu müjdeyi bekliyor! Bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Türkiye Emekliler Derneği'nden açıklama!

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın ve tam altın kaç lira oldu? İşte 17 Nisan altın fiyat listesi...