19 / 05 / 2024

Benzinde indirim! İşte 15 Temmuz akaryakıt fiyat listesi

Benzinde indirim! İşte 15 Temmuz akaryakıt fiyat listesi

Brent petrolün 100 doların altına düşmesi ile beraber güncel akaryakıt fiyatları merak konusu oldu.



Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle brent petrol fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Bu durum, benzin ve mazot fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Son zamanlarda arka arkaya gelen indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteren benzin ve motorin fiyatları güncel olarak en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

Bu kapsamda, ‘’Bugün akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi?’’ sorularına yanıt vatandaşlarca aranıyor. Peki; güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, motorin kaç TL? 15 Temmuz 2022 benzin, motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç lira, İşte tüm detaylar.

Brent petrolün 100 doların altına düşmesi ile beraber güncel akaryakıt fiyatları merak konusu oldu. Bilindiği üzere, brent petrolün varil fiyatında yaşanan dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Son günlerde brent petrolün varil fiyatının 100 dolar altına inmesiyle birlikte benzine indirim gelmişti. Bu kapsamda araç sahipleri ve pek çok yatırımcı, bugün akaryakıt fiyatlarına zam gelip gelmediğinin yanıtını arıyor. Özellikle de İstanbul, İzmir ve Ankara akaryakıt fiyatları araştırılıyor. Peki, benzin ne kadar oldu, kaç TL? 15 Temmuz 2022 benzin, motorin, LGP ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyat listesi.

BRENT PETROL 100 DOLAR PSİKOLOJİK SEVİYESİNİN ALTINI GÖRDÜ

Benzinde indirim! İşte 15 Temmuz akaryakıt fiyat listesi

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 100 doların altına geriledi ve 99,92 dolardan işlem görüyor.

Dün 100,55 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 99,10 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı kapanışa göre yüzde 0,82 artışla 99,92 dolar oldu. Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 96,33 dolardan alıcı buldu.

15 TEMMUZ BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön