02 / 05 / 2024

Berberoğlu İnşaat, İzmir Ataşehir'de B Life projesine başlıyor!

Berberoğlu İnşaat, İzmir Ataşehir'de B Life projesine başlıyor!

İzmir'de yaptığı konut, okul, fabrika ve alışveriş merkezleriyle dikkat çeken ve 50'nci yaşını kutlamaya hazırlanan Berberoğlu İnşaat şimdi de Entegre İnşaat ile birlikte Ataşehir'de 84 konutluk B-Life projesini hayata geçiriyor



 İzmir'de yaptığı konut, okul, fabrika ve alışveriş merkezleriyle dikkat çeken ve 50'nci yaşını kutlamaya hazırlanan Berberoğlu İnşaat şimdi de Entegre İnşaat ile birlikte Ataşehir'de 84 konutluk B-Life projesini hayata geçiriyor


Berberoğlu İnşaat, Mavişehir'in hemen yanındaki Ataşehir'de "İster Alsancak'a kahve içmeye, ister Foça'ya balık yemeye" sloganıyla B-life projesini başlattı. Sektörde 50'nci yılını kutlamaya hazırlanan Berberoğlu İnşaat ortaklarından Baturalp Berber, Ekim 2016'da tamamlanacak B-life projesiyle kentin siluetini değiştirmeyi ve değerini yükseltmeyi amaçladıklarını vurguladı.

 

3 BLOK 84 DAİRE 

Mavişehir'in kuzeyinde, hastanelerin, alışveriş merkezlerinin, spor merkezlerinin ve İzban İstasyonaltı durağının hemen yanında yer alan B-Life projesinin 4 bin metrekareye yakın yeşil alanı ile de çevreci proje olarak öne çıkıyor. Ataşehir'deki bu projenin konforlu olduğu kadar modernist bir cazibe noktası da olacağını vurgulayan Berber, "Büyük kentlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek olan B-life Ataşehir'i İzmirliler ve İzmir'e gönül verenler için hayata geçiriyoruz. Ulaşım ve alışveriş sorunu yok. Çevreyoluna, alışveriş merkezlerine, eğitim kurumları ve hastanelere çok yakın; İzban durağına ise yürüyüş mesafesinde" ifadesini kullandı. 


Projenin yaşam alanı ile tam bir bütünlük sağladığını ifade eden Berber: "Projemiz 3 blok ve 84 daireden oluşuyor. Geniş ve hacimli balkonlar, 1 + l'den başlayıp 3+1'e kadar 65 veya 176 metrekare arasında değişen daireler, sosyal olanakları, açık havuzu, otoparkları, çocuk oyun alanları, iklimlendirme sistemleri ve akıllı ev otomasyonu ile yepyeni bir yaşam biçimi olan B-life her anlamda bir cazibe merkezi olacak" ifadesini kullandı. 


Dairelerin 4 mevsim güneş aldığım vurgulayan Berber, "Güneşi, açık havada yaşamayı sevenler için B-life, adeta ana yaşam mekânı konumunda. Geniş pencere açıklıkları ile dört mevsim gün ışığından en üst düzeyde yararlanabilirsiniz. Bunun yanında büyük ve çocuk yüzme havuzları ile günün yorgunluğunu atıp, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz" dedi. 


Güvenliğe önem verdiklerinin altını çizen Berber, "Güvenlik ekiplerimize ek olarak 7 gün 24 saat çalışan kapalı devre güvenlik kameralarıyla konutların ve yaşayanları koruyor" dedi. Berber imkanları şöyle anlattı: "A ve B bloklarımızdaki çocuk oyun salonu ve playstation odası ile aileler eşleriyle romantik bir akşam yemeği yeme fırsatı bulurken çocuklar da gönüllerince eğlenecek. Büyükler içinse düşünülen maç izleme odasında isteyen arkadaşlarıyla spor coşkusuna ortak olurken, dileyenler de sinema odasında zaman geçirebilecek. 


Sanatsal etkinlikler Art Room'da sergilenirken, formda kalmak isteyenlerin uğrak yeri fitness salonu olacak. Hayal proje B-life, Ekim 2016'dan itibaren tüm bu imkanları gerçeği dönüştürecek."


Habertürk Egeli


Geri Dön