28 / 04 / 2024

Bergama Belediyesi TMMOB İzmir şubesi ile protokol imzaladı!

Bergama Belediyesi TMMOB İzmir şubesi ile protokol imzaladı!

Bergama Belediyesi, TMMOB İzmir Şubesi ile ilçedeki asansörlerin periyodik kontrollerine ilişkin protokol imzaladı, protokol Bergama Belediye Başknı Mehmet Gönenç ile TMMOB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın arasında imzalandı.




Bergama Belediyesi, TMMOB  İzmir  Şubesi Asansör Kontrol Merkezi ile ilçedeki asansörlerin periyodik kontrollerine ilişkin protokol imzaladı.


Protokol Bergama Belediye Başkanlığı Makamında, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile TMMOB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın arasında imzalandı.


Yapılan protokol ile ilgili bilgi veren Başkan Gönenç, belediye olarak meslek odaları ile çalışmaya öncelik verdiklerini ifade etti. Başkan Gönenç; “İlçemizde yeni yapılarla birlikte artan asansörlerin kontrollerinin daha güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlamak için kaliteli hizmet alma adına odamız ile protokol imzaladık” dedi.


TMMOB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın ise; “İlçede bulunan asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri ve asansörlerin güvenli kullanımının sağlanması için 2 yıllık bakımlarını üstlendik” ifadelerini kullandı.


İmzalanan protokol çerçevesinde, Bergama’da ki asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri, iki yıl süresince TMMOB Asansör Kontrol Merkezi teknik görevlileri tarafından gerçekleştirilecek.  


 

Bergama Belediyesi




Geri Dön