12 / 05 / 2024

bergama belediyesi asansör protokolü

bergama belediyesi asansör protokolü

Bergama Belediyesi, TMMOB İzmir Şubesi ile ilçedeki asansörlerin periyodik kontrollerine ilişkin protokol imzaladı, protokol Bergama Belediye Başknı Mehmet Gönenç ile TMMOB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın arasında imzalandı.

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

3 kattan daha yüksek binaya asansör şartı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni İstanbul İmar Yönetmeliği’ni hazırladı ve yayınladı. İBB'nin hazırladığı yeni yönetmeliğe göre; 3 kattan yüksek binaya asansör şartı getirildi.

İzmit Belediyesi’nden asansör kazası açıklaması!

İzmit Belediyesi’nden Kent Konut 3.Etap’ta meydana gelen asansör kazasıyla ilgili açıklama yapıldı.İşite o açıklama...

Ümraniye Belediyesi'nden asansör muayene hizmetleri birimi!

Ümraniye Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan asansörlerin periyodik kontrol faaliyetlerini artık kendi içinde kurduğu “Ümraniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Asansör Muayene Hizmetleri” birimi ile yapacak ve bu hizmet Türkiye’de ilk defa Ümraniye Belediyesinde uygulanacak.

İzmir Bergama Kültür Merkezi açıldı!

İzmir yeni bir sanat mabedi daha kazandı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin işbirliğiyle tamamlanan Bergama Kültür Merkezi (BERKM), CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

BursaRay'a asansör ve yürüyen merdiven!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında; Ataevler ile Beşevler’i birbirine bağlayan metro istasyonundan Beşevler’e ulaşımı rahatlatan yürüyen merdivenler ve asansör kullanılmaya başlandı.

Siverek Belediyesi'nden asansör bakım duyurusu!

Siverek Belediyesi her yıl onlarca insanın yaralanmasına, hatta ölmesine sebep olan asansör kazalarını en aza indirgemek için vatandaşlara yılda bir defa asansörlerin muayenesinin yaptırılması duyurusunda bulundu.

İzmir'deki Tarihi Asansör'ün zemini yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Karataş’taki Tarihi Asansör, üst bölümdeki zemin yenileme çalışması nedeniyle 3 gün boyunca hizmet veremeyecek. Çalışmalar Koruma Kurulu’ndan alınan izinle gerçekleştirilecek.

Karabük Belediyesi'nden Esentepe Mahallesi'ne asansör atağı!

Kent merkezinden Esentepe Mahallesi'ne çıkmak isteyen ve 100 metre uzunluğundaki merdiveni çıkmak zorunda kalan vatandaşların zorlanması nedeniyle belediye tarafından Dereevler mevkisine asansör yerleştirildi.

Bergama Belediyesi restorasyon ödülü aldı!

Bergama Belediyesi, tarihi Havra ve Ev Restorasyonları nedeniyle, "En İyi Restorasyon Uygulaması Ödülü" aldı. Bergama Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi ile birlikte'Kentsel Kültür Varlıkları Projesi' adı altında eski evleri ayağa kaldırıyor

İzmit, asansör güvenliğinde ortalamanın üstünde!

İzmit Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından çok önemli olan asansör kontrollerine büyük önem veriyor. Belediyenin hedefi bütün asansörlerin tamamının güvenli hale getirmek.

Ankara Demetevler’e asansör uyarısı!

Yenimahalle Belediyesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve Başkent Doğalgaz işbirliği ile ‘Güvenli Asansör ve Doğalgaz Kullanımı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Demetevler bölgesi uyarıldı.

bergama belediyesi asansör protokolü Haberi

bergama belediyesi asansör protokolü


Bergama Belediyesi, TMMOB İzmir Şubesi Asansör Kontrol Merkezi ile ilçedeki asansörlerin periyodik kontrollerine ilişkin protokol imzaladı.


Protokol Bergama Belediye Başkanlığı Makamında, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile TMMOB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın arasında imzalandı.


Yapılan protokol ile ilgili bilgi veren Başkan Gönenç, belediye olarak meslek odaları ile çalışmaya öncelik verdiklerini ifade etti. Başkan Gönenç; “İlçemizde yeni yapılarla birlikte artan asansörlerin kontrollerinin daha güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlamak için kaliteli hizmet alma adına odamız ile protokol imzaladık” dedi.


TMMOB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın ise; “İlçede bulunan asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri ve asansörlerin güvenli kullanımının sağlanması için 2 yıllık bakımlarını üstlendik” ifadelerini kullandı.


İmzalanan protokol çerçevesinde, Bergama’da ki asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri, iki yıl süresince TMMOB Asansör Kontrol...