29 / 04 / 2024

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 



İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek Millet Bahçesi ve projeye dahil edilen Çamlı Park'ın ihalesi gerçekleşti. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, açıklama gerçekleştirdi. Bergama ilçesinde inşa edilecek Millet Bahçesi ve projeye dahil edilen Çamlı Park'ın ihalesiyle ilgili bilgi verdi. Bergama'nın yaklaşık 90 milyon lira değerinde bir yatırıma kavuşacağını söyleyen Koştu, "Bizim tek gayemiz ilçemize ve hemşerilerimize en iyi hizmeti sunabilmek. Gece gündüz bu gaye için çalışıyoruz" dedi. Millet Bahçesi Projesi kapsamında Kaymakam Kemalbey Caddesi, Böblingen Caddesi ve Kız Anadolu Endüstri Meslek Lisesi önünden geçen yolda yeni bir düzenleme yapılacağını ifade eden Koştu, "Sözünü ettiğimiz bu yollarımız her gün yoğun bir şekilde kullanılan yollarımız arasında. Yeniden düzenlenecek olan ve genişleyecek olan bu yollarımız ile merkezdeki trafik çilesini nihayetlendireceğiz. Hazırladığımız ve ihalesini gerçekleştirdiğimiz yeni yollarımızda da sıcak asfalt, sathi asfalt ve beton parke döşemeleri ile yol sorununu ilçemizin gündeminden kaldıracağız" dedi.

Bergama Millet Bahçesi nde çalışmalar başlıyor!

Kentteki çalışmalar hakkında da değerlendirme yapan "Seçim broşürümüzde 'İlk işimiz yollar' diye hemşerilerimize söz verdik ve bu sözü unutmadık" diyen Koştu, "Doğalgaz ve alt yapı çalışmaları tamamlanmadan ne yazık ki yollarımızı, ana arterlerimizi asfaltla buluşturamıyoruz. Doğalgaz ana hattı geçen bir yolda borunun test süresi yaklaşık 1 ay sürüyor. Ana boru test süresi, konutlara branjman bağlantısı ve ardından brajman bağlantılarının test aşamaları bir süreç alıyor. Bu süreler zarfında yolda istesek te düzenleme yapamıyoruz. Hemşerimiz boru geçtiği gibi yol yapılsın istiyor. Evet hepsini çok iyi anlıyorum. Ama biraz daha sabır istiyorum. Biz ekip olarak Bergama gündeminden yol sorununu yakın bir gelecekte çıkaracağız. İhalelerimiz tamam. Hazırlıklarımız tamam. Öğretmen evi yokuşu Asklepion Caddesi'nden başladık. Arkası gelecek" dedi.  

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!


Geri Dön