04 / 05 / 2024

toki izmir millet bahçesi projeleri

toki izmir millet bahçesi projeleri

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımların hız kesmeden devam eden TOKİ, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi. Proje detayları belli oldu.

İzmir'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini 11 ağustos Çarşamba günü gerçekleştirecek.

TOKİ'den o ile yeni millet bahçesi müjdesi!

81 ilde yeni millet bahçeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

TOKİ 192 millet bahçesi inşa ediyor!

"Daha Çok Yeşil" anlayışı kapsamında Türkiye'deki her ile en az bir millet bahçesi planıyla hayata geçen millet bahçelerinin 192'si de TOKİ tarafından inşa ediliyor. 

İzmir Millet Bahçesi açılışı 5 Haziran'da!

Bir dizi ziyaretler yapmak için İzmir'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de hayata geçen millet bahçeleri projeleri hakkında bilgi verdi.

TOKİ Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 12 Nisan'da! 

Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den millet bahçesi atağı!

TOKİ kullanım ömrünü tamamlamış, şehirlerin merkezinde yer alan eski stadyum alanlarını millet bahçesine dönüştürme çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

TOKİ 11 millet bahçesinin inşaatını tamamladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada TOKİ tarafından bugüne kadar 11 millet bahçesinin yapımının bitirildiğini söyledi.

TOKİ Bolu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Alpagut Mahallesi , Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Kılavuzlu ve Hasancıklı Mahalleleri Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorlu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Giresun İli, Bulancak İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Giresun Millet Bahçesi 28 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun İli, Bulancak İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 28 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapacak.

toki izmir millet bahçesi projeleri Haberi

toki izmir millet bahçesi projeleri

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek Millet Bahçesi ve projeye dahil edilen Çamlı Park'ın ihalesi gerçekleşti. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, açıklama gerçekleştirdi. Bergama ilçesinde inşa edilecek Millet Bahçesi ve projeye dahil edilen Çamlı Park'ın ihalesiyle ilgili bilgi verdi. Bergama'nın yaklaşık 90 milyon lira değerinde bir yatırıma kavuşacağını söyleyen Koştu, "Bizim tek gayemiz ilçemize ve hemşerilerimize en iyi hizmeti sunabilmek. Gece gündüz bu gaye için çalışıyoruz" dedi. Millet Bahçesi Projesi kapsamında Kaymakam Kemalbey Caddesi, Böblingen Caddesi ve Kız Anadolu Endüstri Meslek Lisesi önünden geçen yolda yeni bir düzenleme yapılacağını ifade eden Koştu, "Sözünü ettiğimiz bu yollarımız her gün yoğun bir şekilde kullanılan yollarımız arasında. Yeniden düzenlenecek olan ve genişleyecek olan bu yollarımız ile merkezdeki trafik çilesini...