29 / 04 / 2024

Bernabeu Stadı'na otel ve alışveriş merkezi yapılacak!

Bernabeu Stadı'na otel ve alışveriş merkezi yapılacak!

Real Madrid ekibinin başkanı Florentino Perez, Bernabeu Stadı'ndan daha büyük para kazanmak için kolları sıvadı. Perez, stadı içine kapsayan bir otel ve alışveriş merkezi projesini Madrid Belediyesi'ne sundu  



 İSPANYOL devi Real Madrid, sadece sahada kazanmıyor. Madrid ekibinin başkanı Florentino Perez, Bernabeu Stadı'ndan daha büyük para kazanmak için kolları sıvadı. Stadı içine kapsayan bir otel ve alışveriş merkezi projesini Madrid Belediyesi'ne sunan Perez, onay için geri sayıma başladı. Real Madrid'e bu proje 200 milyon Euro'ya mal olacak.

Bursa'da Tello sesleri
LİGDE ilk yarıyı ikinci sırada bitiren Bursaspor'u ara transferde hareketli günler bekliyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Beşiktaş'tan öğrencisi olan Rodrigo Tello'yu istediği öğrenildi. Eskişehir'de mutsuz olan Şilili Tello da yeşil-beyazlıların teklifine sıcak bakıyor.

Hollanda'da erteleme var
HOLLANDA Ligi'nde dün oynanması gereken Ajax- Feyenoord maçı, yoğun kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Çarşamba gününe ertelendi. Venlo-Utrecht maçı da saha zeminin elverişsiz olması nedeniyle tehir edildi.

Yıldız Milliler şampiyon
BALKAN Şampiyonası'nın son gününde Romanya'yı 73-46 yenen Yıldız Milli Basketbol Takımı şampiyonluğa ulaştı. Milliler, Bulgaristan ve Makedonya'nın ardından Romanya'yı da yenip 3'te 3 yaparak hedefi vurdu.

Derya finale kalamadı
DOHA'DA sona eren 10. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda dün yarışan Türk sporcular dallarında elemeleri geçemedi. 200 metre sırtüstü elemelerini 1:54.07'lik dereceyle yüzen Derya Büyükuncu, 13. sırada yer aldı ve final yüzme hakkını kaybetti. Dilara Buse Günaydın, Gizem Bozkurt ve Burcu Dolunay da elenmekten kurtulamadı.
Sabah

 


Geri Dön