15 / 05 / 2024

Berr Levels Villaları'nda hemen tapu fırsatı!

Berr Levels Villaları'nda hemen tapu fırsatı!

Proje: Berr Levels Villaları

Berr Yatırım tarafından hayat geçirilen Berr Levels Villaları Aydın ili, Kuşadası Güzelçamlı'da hemen tapu fırsatıyla satışta. Peki Berr Levels Villaları'nın fiyatları ne kadar? İşte Berr Levels Villaları fiyat listesi.



BERR LEVELS VİLLALARI NE KADAR? BERR LEVELS VİLLALARI FİYAT LİSTESİ 11 HAZİRAN 2023!

Berr Levels Villaları – Güzelçamlı 12 adet müstakil villadan oluşuyor. 3 oda 1 salon olarak yapılan bu villalar 184 metrekareden oluşuyor.

Berr Levels Villaları'nda, Her evde 2 adet banyo + 1 adet lavabo, uzaktan kumandalı açılır kapanır özel otopark, her villaya özel Exterior Süs Havuzu ve Şezlong Havuzu,  Yerden ısıtma tesisat sitemi ve otomatik panjur bulunuyor. 

Berr Levels Villaları nda hemen tapu fırsatı!

Profesyonel Peyzaj Mimari ile çalışılmış olup, her evin bitkileri ayrı ayrı seçilmiştir. Peyzaj mimarlarınca düzenlenmiş peyzaj projesine sahip olan Berr Levels Vilları'nın peyzajında palmiye ağaçları ve  begonvil çiçekleri bulunuyor. Her villanın bahçe duvarlarında aydınlatmalar yer alıyor ve yeşil alanlarda otomatik sulama sistemi ve her villada Yapı ortak uydu sistemi buluyor. 

Berr Levels Villaları nda hemen tapu fırsatı!

  • Toplam 12 adet, 3+1  olarak inşa edilen Berr Levels Villaları'nın fiyatları 8 milyon 570 bin TL'den başlıyor.

Berr Levels Villaları nda hemen tapu fırsatı!

BERR LEVELS VİLLALARI LOKASYON BİLGİSİ!

Berr Levels Villaları tamamen 12 ay yaşama uygun olarak dizayn edilmiş olup plaja 1 km ve Adnan Menderes Havalimanı 1 saat mesafededir.

WEB:http://berrprojects.com.tr/
TELEFON: +90 (256) 618 00 64


projeye sor



Geri Dön