29 / 04 / 2024

Berrak Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Bürosu hizmete açıldı!

Berrak Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Bürosu hizmete açıldı!

Manavgat’ın çok yakından tanıdığı sevilen ve sayılan kişilerinden Tapu eski Müdürü Şenol Yılmaz ilçemizde bir ilke imza atarak Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık bürosunu hizmete açtı.



Berrak Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Bürosu geçtiğimiz günden itibaren Manavgat bölgesinde yaşayan kişilere gayrimenkul değerleme ve danışmanlık hizmeti verecek.


Manavgat eski Tapu Müdürü Şenol YILMAZ tarafından Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi 50/8 adresinde  değerleme alanında Manavgat’ta ilk kez hizmete açılan Berrak Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık bürosunda vatandaşlara birikimlerini ve deneyimlerini aktaracak.


Yaşamının 30 yılını tapu dairelerinde memur olarak geçiren,13 yıl Manavgat’ta Tapu Müdürü olmak üzere 20 yılı Tapu müdürü ve diğer bölümü de tapu da görev yaparak tamamlayan Şenol Yılmaz, Manavgatlıların hizmetine açtığı büro ile ilçede başta değerleme olmak üzere gayrimenkul ve tapu danışmanlığı gibi vatandaşlara alış ve satışlarda yanılgı ya da fahiş fiyat olmaması ve diğer hususlar için danışmanlık hizmetleri ile Büyük firmaların gayrimenkullerinin yıl sonu değerlerinin tespiti alanında hizmet verecek.


Birçok alanda uzmanlığı bulunan Yılmaz, SPK Gayrimenkul değerleme uzmanı olup ayrıca Gayrimenkul Finansmanı ve Değerleme üzerine Yüksek Lisans yapmıştır.  İlçede Gayrimenkul Değerleme ile birlikte Gayrimenkul ve Tapu Danışmanlığı konusunda İlk olarak bu tür işletmeyi açtığını, Çözüm ortağı olarak hizmet verdiğini ve Bankalar ile şirketlerden ve vatandaşlardan gelen taleplere göre onların ekspertiz işlerini yapacağını ifade eden Şenol Yılmaz şöyle konuştu;“Tapu dairelerinde 20 yılı müdürlük olmak üzere 30 yıl devletime ve halkıma hizmet verdim. Bu sürenin tam 13 yılını Manavgat’ta geçirdim. Tüm mahalle ve köyler olmak üzere Manavgat yöresini ezbere bilen bir kişiyim. Emekli olduktan sonra Manavgatlılara daha iyi hizmet sunmak adına tüm birikim ve deneyimlerimi gayrimenkul değerleme ve danışmanlık büromla hizmet vermeyi hedefledim. Geçtiğimiz gün itibari ile büromu Manavgatlıların hizmetine sunmuş bulunmaktayım. Değerleme ve tapu danışmanlığı konularında her türlü hizmet için Manavgatlıların hizmetinde olmaktan gurur duyacağımı ifade eder, konuyla ilgili çözüm arayanları büroma beklerim” dedi.


Antalya Akdeniz Haber


Haber Nehir Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emekli Tapu Müdürü Şenol Yılmaz dan Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Ofisi Manavgat halkının yakından tanıdığı emekli Tapu Müdürü Şenol Yılmaz Manavgat'ın ilk Gayri Menkul Değerleme ve Danışmanlık ofisini hizmete açtı. Şenol Yılmaz; Berrak Gayri Menkul Değerleme ve Danışmanlık Bürosunun Manavgat bölgesinde yaşayan kişilere gayrimenkul değerleme ve danışmanlık hizmeti vereceğini söyledi. Yılmaz, Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi 50/8 adresindeki ofiste vatandaşlara birikimlerini ve deneyimlerini aktaracak. 


Yaşamının 30 yılını 13 yılı Manavgat'ta Tapu Müdürlüğü olmak üzere tapu dairelerinde memur ve müdür olarak geçiren, Şenol Yılmaz, Manavgatlıların hizmetine açtığı büro ile ilçede başta değerleme olmak üzere gayrimenkul ve tapu danışmanlığı gibi vatandaşlara alış ve satışlarda yanılgı ya da fahiş fiyat olmaması ve diğer hususlar için danışmanlık hizmetleri ile Büyük firmaların gayrimenkullerinin yıl sonu değerlerinin tespiti alanında hizmet verecek. Birçok alanda uzmanlığı bulunan Yılmaz, SPK Gayrimenkul değerleme uzmanı olup ayrıca Gayrimenkul Finansmanı ve Değerleme üzerine Yüksek Lisans yaptı. İlçede Gayrimenkul Değerleme ile birlikte Gayrimenkul ve Tapu Danışmanlığı konusunda İlk olarak bu tür işletmeyi açtığını, Çözüm ortağı olarak hizmet verdiğini ve Bankalar ile şirketlerden ve vatandaşlardan gelen taleplere göre onların ekspertiz işlerini yapacağını ifade eden Şenol Yılmaz;"Tapu dairelerinde 20 yılı müdürlük olmak üzere 30 yıl devletime ve halkıma hizmet verdim. Bu sürenin tam 13 yılını Manavgat'ta geçirdim. Tüm mahalle ve köyler olmak üzere Manavgat yöresini ezbere bilen bir kişiyim. Emekli olduktan sonra Manavgatlılara daha iyi hizmet sunmak adına tüm birikim ve deneyimlerimi gayrimenkul değerleme ve danışmanlık büromla hizmet vermeyi hedefledim. Geçtiğimiz gün itibari ile büromu Manavgatlıların hizmetine sunmuş bulunmaktayım. Değerleme ve tapu danışmanlığı konularında her türlü hizmet için Manavgatlıların hizmetinde olmaktan gurur duyacağımı ifade eder,konuyla ilgili çözüm arayanları büroma beklerim" dedi. 


Nehir Gazetesi


Geri Dön