07 / 05 / 2024

Beta Tea, Feshane Şenlikleri'nde standına herkesi davet ediyor!

Beta Tea, Feshane Şenlikleri'nde standına herkesi davet ediyor!

Feshane Şenlikleri’nde stand açan Beta Tea , farklı ve özel çaylarla donattığı standına herkesi davet ediyor.Beta Tea, birbirinden özel ve ayrıcalıklı tatları Feshane Şenlikleri’ nde yer alan standında misafirleriyle buluşturuyor.



Çay sektöründeki tecrübesiyle önemli yere sahip Beta Tea, birbirinden özel ve ayrıcalıklı tatları Feshane Şenlikleri’ nde yer alan standında misafirleriyle buluşturuyor.

Klasik lezzetlerden, aromalı çaylar ve bitki çaylarına uzanan oldukça zengin ürün yelpazesiyle her damak zevkine uygun lezzetler sunan Beta Tea, iftar sonrası çay keyfine keyif katmak isteyenleri Feshane Şenlikleri’ nde yer alan standına bekliyor.

Rahat içimi ile vazgeçemediğiniz Beta Taç Yaprak, yumuşak tadımı ile Beta Fancy, siyah çayların en değerlisi Beta Assam, kendine özgü bir aromaya sahip Darjeling, sahurlarınızın vazgeçilmezi Beta Howdah Brand, klasik lezzetlerden Early Grey ve çeşitli yeşil çay seçeneklerini Beta Tea standında bulabileceksiniz.

Beta Tea çay çeşitlerinin her yudumunda, yorgunluk ve ağırlık hissinden uzaklaşarak enerjiniz artacak, aromalı çayların hafif tadı ile ruhunuz da tazelenerek, ramazan ayı boyunca daha sağlıklı ve zinde hissedeceksiniz.

İftar sonrası yorgunluğunuzu hafifletecek çay çeşitlerinin yanı sıra Beta Gıda tarafından satışa sunulan Benuta, Caffito gibi ürünleri de Ramazan ayı boyunca ziyaret edebileceğiniz    Feshane Beta Tea standında bulabilirsiniz.



Geri Dön