30 / 04 / 2024

Beta Tek İnşaat, 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Beta Tek İnşaat, 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Beta Tek İnşaat ve Mühendislik Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Eyüp Yiğit, Başkan Yardımcısı olarak Ertuğrul Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Adem Yiğit ve Ahmet Refik Saçaklı görev yapacak...



Eyüp Yiğit, Ertuğrul Yılmaz, Ahmet Refik Saçaklı, Gökhan Yiğit, Adem Yiğit ve Mustafa Hakan Yiğit tarafından İstanbul Kozayatağı'nda kurulan Beta Tek İnşaat ve Mühendislik Anonim şžirketi, 1 milyon TL sermaye değerine sahip.

Firmanın iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaattesisat ve taahhüt işleri yapmak,her türlü mühendislik hizmetleri ifa etmek,teknik müşavirlik yapmak,konusu ile ilgili fizibilite etütleri ve yatırım projeleri hazırlamak, arsa, arazi ve bina alım satım işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Sermaye değeri 1 milyon TL olan şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;

490 bin TL'si Eyüp Yiğit'e,
200 bin TL'si Ertuğrul Yılmaz'a,
100 bin TL'si Ahmet Saçaklı'ya,
100 bin TL'si Gökhan Yiğit'e,
100 bin TL'si ise Mustafa Hakan Yiğit'e ait durumda.

Beta Tek İnşaat ve Mühendislik Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Eyüp Yiğit, Başkan Yardımcısı olarak Ertuğrul Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Adem Yiğit ve Ahmet Refik Saçaklı görev yapacak.

Adres:19 Mayıs Mahallesi-Kozyatağı


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön