02 / 05 / 2024

Beyaz eşyada fırsat yağmuru

Beyaz eşyada fırsat yağmuru

Geçen yıl yüzde 11 daralan beyaz eşya sektöründe, firmalar iç pazarı canlandırmak için kampanyalara yüklendi. Kampanyalarda hediye ürünler, indirimler ve taksitli ödeme kolaylıkları dikkat çekiyor.



Bulaşık makinesi alana LCD TV

Arçelik, çamaşır makinesi alana kurutma veya bulaşık makinesini 299 liraya sunuyor. No-Frost buzdolabı alana, çamaşır veya bulaşık makinesi ya da fırın ilave katkı bedelli veriliyor. Tek tuş bulaşık makinesi alana 40 ekran LCD televizyon veren Arçelik, eski bulaşık makinesini getirenlere, yenisinde 200 liraya varan indirim sunuyor.

2 şık içinden bir 'şık' seçin

Bosch'ta, No-Frost alana, çamaşır veya bulaşık makinesi 279 liraya, fırın 179 liraya veya 4'lü küçük ev aleti hediye veriliyor. Çift kapılı soğutucu, fırın, çamaşır veya bulaşık makinesi alana 3'lü küçük ev aleti paketi hediye ediliyor. "2 şık içinden bir 'şık' seçin" kampanyasında da fırın, ocak ve davlumbaz setleri bin 199 ve bin 399 liraya sunuluyor.

Hem indirimli hem hediyeli

Vestel'de çift kapılı buzdolabı 649, No-Frost'lar bin 619 TL'den başlıyor. Vestel'in ücretsiz 7 yıl garantili ürünleri çamaşır makinesi 896 yerine 699 TL ve mikrodalga fırın hediye. Bulaşık makinesi 679 yerine 599 TL ve mikrodalga fırın hediye. Buzdolabı bin 199 yerine 849 TL ve elektrikli süpürge hediye. Elektroturbo fırın 599 TL ve mikrodalga fırın hediye.

KDV'si AEG-Electrolux'ten

AEG-Electrolux, yeni bir kampanya başlattı. Ankastre ve solo ürünlerden oluşan zengin ürün gamından kampanya dahilindeki tüm ürünlerin KDV'sini AEG-Electrolux ödüyor. Ayrıca peşin fiyatına 7 taksit uygulaması olan kampanyada, Card Finans'a özel olarak vade farksız+3 taksit alternatifi de bulunuyor.

Çeşit çeşit kampanya

Siemens'ten No-Frost buzdolabı alan herkes, çamaşır ya da bulaşık makinesine 279, fırına ise 179 TL'ye sahip olabiliyor. Yine No-Frost buzdolabı alanlara, 384 TL değerinde elektrikli süpürge ve ütü hediye ediliyor. Ocak'ta çift kapılı buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi veya fırın alanlar elektrikli süpürgeyi yanında hediye olarak götürüyor.

Yeni yıla güzel 2 başlangıç

Beko, 'yeni yıla güzel 2 başlangıç' adıyla duyurduğu kampanyaları ile tüketicilere fırsatlar sunuyor. Beko No- Frost buzdolabı alan, çamaşır makinesine 329 TL'ye ya da fırına 299 TL'ye sahip olabiliyor. Bir diğer kampanya ile de, bin devir ve üzeri çamaşır makinesi alan, bulaşık makinesi veya kurutma makinesini 299 TL'ye alabiliyor.

İndirim her üründe farklı

Hotpoit-Ariston'da buzdolabı 500, bulaşık ve çamaşır makineleri 300, fırınlar da 150 liralık indirimle satılıyor. Ankastre tüm ürünlerde 100 lira indirim yapılırken, 3 ankastre ürün alana ankastre bulaşık makinesi 749 liraya sunuluyor. Indesit ürünlerinde 7 kg çamaşır makinesi 799, 5 kg çamaşır makinesi 499 liraya satışta.

Taksitle ödeme seçeneği çok

Whirlpool'dan No- Frost buzdolabı, çamaşır veya bulaşık makinesi alana mikrodalga fırın hediye ediliyor. 31 Ocak tarihine kadar geçerli olan kampanyada ayrıca, peşin fiyatına 3 taksit, peşinat artı 2 taksit, peşinatsız 8 taksit, peşinat artı 6 taksit ve kampanyalı peşinatsız 12 taksit uygulanıyor.

Takvim

Geri Dön