29 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat, dönüşüm projelerine Tarabya'da yenisini ekliyor!

Beyaz İnşaat, dönüşüm projelerine Tarabya'da yenisini ekliyor!

 70'li yıllardan bu yana Etiler- Ulus ve Florya'da lüks konut projeleri yapan Beyaz İnşaat, Topkapı ve Eyüp'te devam ettiği dönüşüm projelerine şimdi de Tarabya'yı ekledi...



Tarabya sırtlarında, Boğaz'a hakim bir noktada Çiftkurlar Grup'a ait yaklaşık 11 bin metrekarelik alan üzerinde 40 villadan oluşan lüks ve butik proje Kırkkonak Tarabya'nın inşaatına ve satışına başlayan Beyaz İnşaat, Tarabya'da eski ve niteliksiz yapıların sahipleriyle anlaşarak bu yapıları da yenilemek istiyor. Mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından projelendirilen Kırkkonak Tarabya'da villa fiyatları 700 bin dolar ile 1 milyon 708 bin dolar arasında değişiyor. Kırkkonak Tarabya satış ofisinde SABAH'ın sorularını yanıtlayan Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Beyaz, Tarabya'da Tarabya Otelin üst kısmında dairelerin büyük kısmının Boğaz manzarasına hakim olduğu Kırkkonak Tarabya projesinde, Mimar Adanan Kazmaoğlu'nun imzasının bılunduğunu söyledi. Projenin Gözde, Güzide ve Nadide olarak 3 ayrı blok tipinden oluştuğu bilgisini veren Mesut Beyaz, villa apartman olarak tasarlanan her bloğun 3'er kattan oluştuğunu söyledi.

GENİŞ FERAH BİR YAŞAM
Mesut Beyaz, 24 saat güvenlik, kapalı devre kamera sistemi, açık ve kapalı otoparklara sahip olacak projenin, yüzme havuzları, sauna, fitness center ve akıllı ev teknolojisiyle zengin sosyal olanaklara da sahip olduğuna dikkat çekti. Beyaz daire tipleri hakıkında da bilgi vererek, "Projede, 155-178 metrekare arasında 3+1, 190 metrekare 4+1 daireler ile 285 metrekare 4+1 ve 322 metrekare 6+1 çatı dubleksleri yer alıyor. Ayrıca, 2 adette 465 meterekare iki bağımsız villa bulunuyor" dedi.

SİMTEL VE İDAŞ ARAZİLERİNE REZİDANS
Beyaz İnşaat Eyüp'te eski Simtel fabrikasının yerine Beyaz Residence Eyüp, Topkapı'daki İdaş fabrikası yerine ise Beyaz Residence 2'yi inşa edecek. İnşaatına başlanan 103 daire ve 26 dükkandan oluşacak Eyüp projesi Eylül 2013'te tamamlanacak. Mesut Beyaz Topkapı'da İdaş Yatak Fabrikasını da dönüştüreceklerini açıklayarak, yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda 150 dairelik ve 31 dükkanlık Beyaz Residence 2 projesini inşa edeceklerini açıkladı.

TESLİMLER 2012 SONUNDA YAPILACAK
Projenin kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğuna değinen Mesut Beyaz, 2012 sonunda teslimlerin hedeflendiği dairelerin metrekare brüt satış fiyatının 4 bin dolardan başladığını kaydetti. Beyaz, 170 ile 190 metrekare arasındaki dairelerin 700 bin - 1 milyon 115 bin dolar aralığından, 285 ile 322 metrekare arasındaki çatı dublekslerinin ise 1 milyon 270 bin TL ile 1 milyon 708 bin TL aralığından satıldığını söyledi.
Sabah


Geri Dön