30 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat, Topkapı-Merter hattına yoğunlaşıyor!

Beyaz İnşaat, Topkapı-Merter hattına yoğunlaşıyor!

İstanbul 'un merkezi lokasyonlarında projeler üreten Beyaz İnşaat, yeni projelerini, İstanbul 'da Topkapı-Merter hattında yoğunlaştırıyor



Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, Topkapı Cevizlibağ 'da eski fabrika alanlarında dönüşümü başlattıklarını söyledi.

İstanbul 'un merkezi ve değer kazanan lokasyonlarında projeler üreten Beyaz İnşaat, yeni projelerini, İstanbul 'da Topkapı-Merter hattında yoğunlaştırıyor. YönetimKurulu Başkanı Muammer Beyaz söz konusu hattın, geçirdiği dönüşümle birlikte geleceğinMaslak 'ı olmaya aday olduğunu söyledi.

Fabrikalar dönüşüyor

Topkapı Cevizlibağ 'da eski fabrika alanlarında dönüşümü başlatan şirket, Eyüp 'te de eski Simtel fabrikasının olduğu yerde Beyaz Rezidans Eyüp projesini gerçekleştiriyor. şžirket, Eyüp 'te Flat Ofis ile şehitlik arasında yer alan eski Simtel fabrikasının yerine rezidans yapacak.

Eyüp 'te ilk rezidans

8 bin 700 metrekarelik alanda 28 bin 200 metrekarelik inşaat alanı bulunan projede, 4 blokta 103 daire ve 26 dükkan yer alıyor. 30 Eylül 2013 'te teslimedilecek proje, Eyüp 'te bu büyüklük ve nitelikteki ilk konut projesi olacak.Haziran ayında inşaatına başlanan projede dükkanlar özellikle GSM mağazasına veya şarküteriye uygun büyüklükte ya da birleştirilerek gıdamarket olarak kullanılabilecek bir planlama ile üretildi.

Metrekare fiyatı 3.200 lira

şžirket bugüne kadar Etiler 'de Beyaz Vadi Konakları ve şžeker Vadi Konakları, Florya 'da Florya Park Evleri, Beykent Beyaz Plaza, ortak girişimolarak Ataköy 'de Ataköy Konakları ve Ataköy Plus AVM, Beylikdüzü 'nde Bey City, Beyaz City, Bahçeşehir 'de Bahçe şžehir Park Evleri gibi birçok proje üretti.

Ortalama metrekare fiyatı 3 bin 200 TL olan projede 68 ile 126metrekare arasındaki 2 artı 1 daireler 244 bin ile 417 bin 500 lira arasında, 3 artı 1 daireler 395 bin ile 555 bin lira, 4 artı 1 daireler ise 582 bin ile 829 bin lira arasında bulunuyor. 2 ay önce satışa çıkan projedeki dairelerin yüzde 20 'si sahibini buldu. Yüzde 30 peşinata kalan kısım için 120 vade yapılıyor.
Bugün/Selma şžENOL


Geri Dön