28 / 04 / 2024

Beyaz Residans Eyüp projesi, Eyüp Sultan'a komşu olacak!

Beyaz Residans Eyüp projesi, Eyüp Sultan'a komşu olacak!

İstanbul'un merkezi, ulaşım imkanları gelişmiş ve sürekli değer kazanan lokasyonlarında projeler üreten Beyaz İnşaat, Beyaz Residans Eyüp projesi ile Eyüp Sultan'a komşu yapmaya hazırlanıyor



Topkapı Cevizlibağ'da eski fabrika alanlarında yaptığı projelerle dönüşümü başlatan Beyaz inşaat, Eyüp'te ise eski Simtel fabrikasının olduğu yerde inşaatına ve satışlarına başladığı Beyaz Residans Eyüp projesi ile dönüşümü başlattı.

TESLİM TARİHİ 2013 EYLÜL

Topkapı'nın dönüşümünde üstlenilen kaliteli yaşam alanları misyonunu, Eyüp'te de devam ettirmeyi hedefleyen Beyaz İnşaat, Eyüp'te Flat Ofis ile şehitlik arasında yer alan eski Simtel fabrikasının yerine rezidans yapacak. 8 bin 700 metrekarelik alanda 28 bin 200 metrekarelik inşaat alanı bulunan projede, 4 blokta toplam 103 daire ve 26 dükkan yer almakta. Projenin 30 Eylül 2013 tarihinde teslim edilmesi planlanmakta. Proje, Eyüp'te bu büyüklükte ve bu nitelikteki ilk konut projesi olacak.


Topkapı-Merter hattına yatırım

Beyaz İnşaat A.şž. yeni projelerini, özellikle geleceğin Maslak'ı olarak görülen ve yeni yatırımların merkezi haline gelen, Topkapı - Merter hattında yoğunlaştırıyor. Doğru lokasyonlarda değer kazanan ve yaşam için mükemmel projeler üreten Beyaz İnşaat Aşž, bugüne kadar Etilerde Beyaz Vadi Konakları ve şžeker Vadi Konakları, Florya'da Florya Park Evleri, Beykent Beyaz Plaza, Ortak girişim olarak Ataköy'de Ataköy Konakları ve Ataköy Plus AVM, Beylikdüzü'nde Bey City ve Beyaz City gibi işlere imza atmış durumda.
Yeni şžafak


Geri Dön