02 / 05 / 2024

Beyazevler'de 128 bin TL'ye!

Beyazevler'de 128 bin TL'ye!

Gelişimin en hızlı yaşandığı bölge Kurtköy Uydukent' de; Beyazevler'de satışa sunulan son daireler 128 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahibini bekliyor.



Arkon - Teminat - Hazar İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Pendik-Kurtköy'de inşa edilen Beyazevler'de teslim tarihine çok az bir süre kaldı. Stratejik noktalara yakınlığı ve ulaşım kolaylığıyla dikkat çeken Beyazevler, 10 bin 400 metrekare alan üzerinde beş ve on katlı toplam 4 blokta 156 konuttan oluşuyor. Beyazevler' de 71 metrekarelik 1+1 daireler 128 bin TL'ye, 116 metrekarelik 2+1'ler 185 bin TL'ye, 121 metrekare ve 24,5 metrekare bahçeli 3+1'ler 210 bin TL'ye, 141 metrekarelik 3+1'ler 237 bin TL'ye, 157 metrekare daireler ise 267 bin TL'ye satışa sunuluyor.



Arazinin yüzde 75'inin yeşil alanlara ayrıldığı proje içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, binaların üstlerinde çiçekli gezinti terasları, çok amaçlı spor alanı ve mini golf sahası, çocuk parkı, açık satranç alanı ve yürüyüş parkurlarının yanı sıra fitness merkezi, aerobik, step, gölge boksu, kafe, restoran, çok amaçlı ve şömineli toplantı salonu bulunuyor. Tüm sosyal alanları da tamamlanma aşamasına gelen projede % 0,59 kredi faiz oranlarından başlayan banka kredisi avantajı da sağlanıyor ve konutlar cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor; Arkon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Kalsın, "Kurtköy İstanbul'da gelişmeye en açık ve projelendirilmiş bir bölge. Beyazevler Projesi Kurtköy'ün en maliyetli projelerinden bir tanesi; bu proje İstanbul'un daha iç kesiminde olsaydı metrekare fiyatı 4 veya 5 katı olurdu. Dolayısıyla buradan alınacak bir daire 2-3 yıl içinde değerini katlayacak" diye konuştu.



Beyazevler'de tüm dairelerde salon ve odalarda 1.sınıf PVC doğrama çift camlı pencereler, ıslak zeminlerde 1. sınıf seramikler, doğalgazlı bağımsız ısınma sistemi, mutfak ve banyoda 1.sınıf armatür, vitrifiye ve gömme rezervuarlar, duşa kabin, güvenlik kameraları, interkom sistemi, ortak alanlar için merkezi jeneratörler, asmolen döşeme sistemi, yangın detektörleri, her daireye birer adet kapalı depo alanı gibi özellikler bulunuyor...



İstanbul'da her yere çabuk ulaşım!



Avrupa'nın ve Türkiye'nin `outlet' konseptli en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan VIA/PORT'a 1.3 km uzaklıkta bulunan Beyazevler, Koç İlköğretim Okulu ve Lisesi, Sabancı, Okan ve Alarko Üniversitesi, Anadolu John Hopkins Hastanesi'ne çok yakın bir mesafede yer alıyor. Proje konumu dolayısıyla Tem Otoyolu'na 4 km, E5 Karayolu'na 15 km uzaklıkta. Yakın gelecekte  Marmaray  Projesi'yle birleşecek Sabiha Gökçen Havaalanı ve Pendik Hızlı Feribot ve deniz otobüsü iskelesi sayesinde İstanbul'un her yerine kolay ve hızlı gitme olanağı sağlıyor.



0 216 482 31 31



www.beyazevler.net


Geri Dön