29 / 04 / 2024

Beykonak Evleri'nde 991 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Beykonak Evleri'nde 991 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: EA İnşaat

Proje: Beykonak Evleri

EA Group'un hayata geçirdiği Beykonak Evleri projesinde satışlar başladı. 54 konutluk projede ev fiyatları 991 bin dolardan başlangıç gösteriyor



Kavacık Otağtepe'de 14 bin metrekarelik alana kurulan  Beykonak Evleri  projesi 6 adet konak şeklinde tasarlandı. Projede 54 adet daire yer alıyor. Daireler alanları 168 metrekare ile 458 metrekare arasında değişiyor. 2+1'den 5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Daireler bahçe dubleksleri, çatı dubleksleri, ara kat dubleksleri olarak yapılıyor.


İnşaat çalışmaları başlayan Beykonak Evleri projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak. EA Group tarafından yapılan Bey Konak Evleri'nde fiyatları 991 bin dolardan başlıyor, 3 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor. Projede kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. 


Yüzde 80'i yeşil alana ayrılmış ve Boğaz manzaralı olan Beykonak Evleri projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, kafe, fitness salonu, sauna ve buhar odası, çocuk kulübü, çocuk havuzu, oyun parkı ve playstation ve hobi odası mevcut durumda. 


Beykonak Evleri'nden konut alanlara, evlerinden ayrı bir kata konumlandırılmış, içerisinde banyosu, mutfağı olan ve evlere dahili telefon bağlantısı bulunan hizmetli daireleri temin ediliyor. Her daireye 5 araca kadar kapalı otopark tahsisi yapılıyor.


444 26 01


http://www.beykonakevleri.com


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön