03 / 05 / 2024

Beykoz Belediye Meclisi 11 Eylül'de toplanıyor!

Beykoz Belediye Meclisi 11 Eylül'de toplanıyor!

Belediye Meclisi 7 Eylül Pazartesi günü yapılan ilk toplantıda Meclis I. Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin’in başkanlığında bir araya geldi, bir sonraki meclis toplantısı ise 11 Eylül 2015 Cuma günü saat 10: 00’da yapılacak




Beykoz Belediyesi Meclisi  1 aylık tatilin ardından çalışmalarına başladı.  Belediye Meclisi  7 Eylül Pazartesi günü yapılan ilk toplantıda Meclis I. Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin’in başkanlığında bir araya geldi.


Başkan Manolya Demirören Tekin meclisin açılında vatan için canını feda eden aziz şehitlerimize rahmet ve yüce milletimize baş sağlığı dileklerini iletti.


Ardından bir önceki meclis tutanağı oylandı ve  gündem maddeleri görüşülerek komisyonlara havalesi yapıldı.


Amatör spor, eğitim ve turizme destek


9 Eylül Çarşamba günü bir araya gelen meclis genel kurulu ise amatör spor kulüplerine nakdi yardımlardan, ilköğretim ve lise öğrencilerine yapılacak eğitim katkısına ve turizme kadar pek çok konuyu görüşerek karara bağladı.


Meclis öncelikli olarak bir önceki tutanağı görüşerek oy birliğiyle kabul etti.


 RAPORLAR KISMINDA:


1-Yapı Kontrol Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki Hukuk Komisyonu raporu. Oy birliği ile kabul edildi.


2-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki Hukuk Komisyonu raporu. Oy birliği ile kabul edildi.


3-Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki Hukuk Komisyonu raporu. Oy birliği ile kabul edildi.


GÜNDEMDE OLMAYAN TEKLİFLER:


1-Amatör Spor Klüpleri’ne yapılacak nakti yardımlar ile ilgili verilen teklif, oy çokluğuyla kabul edildi.


2-Sosyal Yardımlarla ilgili olarak orta ve lise okullarında okuyan  öğrencilere verilecek nakti yardım teklifi, oy çokluğuyla kabul edildi.


3-Kılıçlı Mahallesi’nde kurulacak Filim Platosu ile ilgili olarak: Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Büyükşehir Belediyesi arasında yapılacak protokolle ilgili yazılı önerge verildi. Mecliste görüşülmesine oy çokluğu ile karar verildi. Yapılan oylama sonunda teklif oy çokluğuyla kabul edildi.


4-Alibahadır Mahallesi’ndeki bozuk yollara asfalt yapılmasıyla ilgili olarak verilen teklif, oy çokluğuyla kabul edildi.


Bir sonraki meclis toplantısı ise  11 Eylül 2015 Cuma  günü saat 10: 00’da yapılacak



Beykoz Belediyesi


Geri Dön