30 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi'nden Başsavcılık ve Halk Sağlığı Kurumu'na bina tahsisi!

Beykoz Belediyesi'nden Başsavcılık ve Halk Sağlığı Kurumu'na bina tahsisi!

Beykoz Belediye Meclisi, iki binanın Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı'na ve hizmet binasının ikinci katındaki ofislerin geçici olarak Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na tahsis edilmesi tekliflerini ilgili komisyonlara gönderdi.



Beykoz Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısını 5 Ocak 2015 Pazartesi günü Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında yaptı. Meclis, açılış ve yoklamanın ardından belediye müdürlük faaliyetlerini denetleyecek olan Denetim Komisyonu üyelerini seçti.  


Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tarafından genel kurulda yapılan oylamada Yakup Özbek, Emin Yavuz, Hakkı Emanet oy birliğiyle Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi. 


Meclis, sokak ismi verilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifini ve Polonezköy Mahallesi’ndeki Selvi Çıkmazı’nın sokak statüsünden çıkarılması hakkındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifini Basın Halkla İlişkiler Komisyonuna havale etti.


Halk Sağlığı Kurumu ve Başsavcılığa bina tahsisisi!


Beykoz ilçesi, Çiftlik Mahallesi 1623 Ada 10 parselde belediyenin mülkiyetinde bulunan 2  binanın bedelsiz olarak 3 yıllığına Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığına Tahsis edilmesi ve Gümüşsuyu Mahallesi Şehit Bülent Kocabıyık  Cad No:5 adresindeki hizmet binasının ikinci katında yer alan ofislerin geçici olarak 10 (On) yıllığına Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına tahsis edilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü teklifleri, Hukuk Komisyonuna havale edildi.  


2886 Sayılı Kanun uyarınca hisse satışı yapılan Çiğdem mahallesi 247 ada 26 parselden hisse satın alan kişilerin binalarının aslında 231 ada 20 parselde bulunması nedeniyle, 231 ada 20 parseldeki belediyemiz hissesiyle işlemi hakkındaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü teklifleri de  Hukuk Komisyonu’na havale edildi.  


Denetim Komisyonunda çalıştırılacak uzman kişi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi ise teklif karar olarak görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.    


Bir sonraki meclis toplantısı 7 Ocak 2015 Çarşamba günü yapılacak.  



Geri Dön