17 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi Başsavcılık bina tahsisi

Beykoz Belediyesi Başsavcılık bina tahsisi

Beykoz Belediye Meclisi'nin aldığı kararlardan biri de ilçede bulunan işyeri isimlerinin Türkçe isimler olması hakkındaki teklifti; böylece Beykoz'da adında yabancı isim bulunan işyeri tabelaları değişecek. Öte yandan Belediye iki kuruma bina tahsis etti.

Beykoz Belediyesi'nden Başsavcılık ve Halk Sağlığı Kurumu'na bina tahsisi!

Beykoz Belediye Meclisi, iki binanın Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı'na ve hizmet binasının ikinci katındaki ofislerin geçici olarak Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na tahsis edilmesi tekliflerini ilgili komisyonlara gönderdi.

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Danıştay Başsavcılığı, Hatay'daki riskli alan kararını hukuka aykırı buldu: Depremden önce yapılmalıydı!

Danıştay Başsavcılığı, Antakya şehir merkezinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla riskli alan ilan edilmesinin hukuka aykırı olduğunu belirtti. Kararda, "Riskli alan depremden önce ilan edilmeliydi" denildi. İşte detaylar..

Ev sahibinin IBAN oyunu bozuldu! Kiracılara müjde: Savcılık 'iyi niyetli değil' dedi! 

İstanbul Ümraniye'de bir ev sahibi, "Sözleşme bitti" diyerek banka hesabını kapattı. Kiracı ev sahibinin başka bir IBAN'ını bularak kirayı ödedi. Ev sahibi, "IBAN'ımı ele geçirdi" diyerek şikayetçi oldu. İşte dikkat çeken o savcılık kararı...

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

Deprem fırsatçısı ev sahiplerine savcılık soruşturması!

Depremzedelerin konut ihtiyacını fırsat bilerek kira bedellerinde artış yapan bir çok ev sahibi mercek altına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İşte deprem gerçeği! Karot örnekleri alındı, savcılık harekete geçti!

Türkiye’ye yüzyılın felaketini yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şanlıurfa'da, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yıkılan binalarda inceleme başlatıldı. Karot örnekleri alınan binalar hakkında soruşturma başlatıldı.

Çorlu Belediyesi'nden satılık 10 arsa! 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Çorlu Belediyesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye, Şeyhsinan, Reşadiye, Önerler ve Sağlık mahallelerinde yer alan 10 arsayı 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kripto paralar bağımlılık yapar mı?

Son zamanlarda çok sayıda yatırımcının vazgeçilmezi olan kripto paralara olan talep gittikçe artıyor. Uzmanlar kripto paralarının kumar gibi bağımlılık yapabileceği konusunda yatırımcıları uyarıyor. 

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları enerjide dışa bağımlılık tetikliyor!

Enerjide dışa bağımlılığın kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları tetiklerken, tasarruf sahiplerinin de tasarruflarını kripto borsaları üzerinden yurt dışına çıkarmasına neden olduğu belirtildi.

Başsavcılıktan Thodex açıklaması!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, basında Thodex'e yönelik çıkan haberler için açıklamada bulundu.

Beykoz Belediyesi Başsavcılık bina tahsisi Haberi

Beykoz Belediyesi Başsavcılık bina tahsisi

Beykoz Belediye Meclisi Ocak ayının son toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Ocak ayının son toplantısını 09 Ocak 2015 Cuma günü gerçekleştiren Beykoz Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Yücel Çelikbilek başkanlığında ilçe için kararlara imza attı.  


Toplantıda Beykoz İlçesi Çubuklu Mahallesi, 28 Pafta, 185 ada, 1 parsel ile Çavuşbaşı Mahallesi, 3 pafta, 7 parsel sayılı taşınmazların “Tarım Dışı Amaçlı” kullanımı ile ilgili Kamu Yararı Kararı alınması hakkındaki İmar Komisyonu ve Hukuk Komisyonu raporu, oy çokluğuyla kabul edildi.


Diğer gündem maddeleri olan;  


- Sokak İsmi verilmesi hakkındaki Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu raporu.


- Sokak İsmi verilmesi hakkındaki Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu raporu.


Beykoz Belediyesi'nden bedelsiz bina tahsisleri!


- Beykoz İlçesi, Çiftlik Mahallesi 1623 Ada 10 Parselde belediye mülkiyetinde...