27 / 04 / 2024

Beylerbeyi Konaklarında 750 bin dolara! Hemen teslim!

Beylerbeyi Konaklarında 750 bin dolara! Hemen teslim!

Yapımı tamamlanan Beylerbeyi Konaklarında konut fiyatları 750 bin dolardan başlıyor Beylerbeyi Konakları, Sedat Tavukçuoğlu İnşaat tarafından İstanbulun güzide semtlerinden Beylerbeyinde inşa edildi



Beylerbeyi Konakları projesi 9 bin 320 metrekare alan üzerine inşa edildi. 25 konuttan oluşan lüks projede arasında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk parkı, özel olarak peyzajı yapılmış bahçeler, daire başına 3 araç kapasiteli kapalı otopark,her daireye 1 depo ve 7/24 kameralı güvenlik hizmeti bulunuyor.

Beylerbeyi Konakları, Sedat Tavukçuoğlu İnşaat tarafından İstanbulun güzide semtlerinden Beylerbeyinde inşa edildi. Her birinde 4 dubleks daire bulunan 6 bloktan ve bir bağ evinin restorasyonundan oluşan toplam 25 dairede akıllı ev teknolojisi bulunuyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede fiyatlar 750 bin dolardan başlıyor.

6 oda ve 1 salondan oluşsan 340 metrekarelik bahçe tripleksleri, 5 oda ve 1 salondan oluşan 250 metrekarelik bahçe dubleksleri ve 4 oda ve 1 salondan oluşan 225 metrekarelik çatı dubleksleri için hazırlanan planlarda estetik ve fonksiyon bir arada düşünülerek, en doğru mimari çözüm oluşturuldu. Tamamen 1. sınıf malzeme ve 1. sınıf işçilikle imal edilen Beylerbeyi Konakları depreme karşı en dayanıklı zemin olan doğal kaya zemin üzerine inşa edildi ve son deprem yönetmeliği harfiyen uygulandı.

http://www.st-insaat.com/index.html

0216 318 56 56


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön