27 / 04 / 2024

Beylikbağı Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanmak üzere!

Beylikbağı Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanmak üzere!

Beylikbağı Kültür Merkezi'nin inşaatında sona gelindi. Çok amaçlı olarak inşa edilen bu kültür merkezleri, tiyatrodan konferanslara ve nikah organizasyonlarına kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze-Beylikbağı'nda inşa ettiği kültür merkezi tamamlanma aşamasına geldi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin her köşesinde halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için yaptırdığı kültür merkezlerine bir halka daha ekliyor. Çok amaçlı olarak inşa edilen bu kültür merkezleri, tiyatrodan konferanslara ve nikah organizasyonlarına kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze-Beylikbağı'nda yaptırdığı ve tamamlanma aşamasına gelen kültür merkezi, aynı zamanda bölgenin cazibe merkezi olması bekleniyor.


Beylikbağı Kültür Merkezi'nin dış cephe giydirme işleri de tamamlandı. Merkezin 1. katında kurs odaları oluşturulurken, 600 kişi kapasiteli düğün salonunun çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi. Kültür merkezi binasının idari kısmında daire şeklinde bir de iç teras yer alıyor. 288 kişilik anfi tiyatronun çatı ve iç çalışmalarında da sona gelindi. Gebze'nin yoğun nüfusa sahip mahallerinden olan Beylikbağı'nda inşası devam eden merkez, 2 bin 876 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Kültür merkezi zemin ve bir kattan oluşuyor. Zeminde düğün salonu ve idari kısımlar yer alıyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön