29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.



Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü halkının her anında güvenli bir yaşam sürdürebilmesi amacıyla etkin bir ‘Afet Yönetim Sistemi’ oluşturdu. Sistemi tanıtacak Beylikdüzü Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü bünyesinde kurulan Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart Cuma Saat 10:00’da World Point’te bir lansman düzenleyecek. Programa Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katılacak.  

 

Online Hizmetler İle Daha Güvendesiniz

 

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan tüm vatandaşları olası afetlere karsı hazır hale getirebilmek amacıyla online hizmetleri de devreye sokmuş bulunuyor. Yapılacak lansmanda tüm ilçe sakinlerinin afet öncesi, afet anı ve sonrasında dikkat edilmesi gereken temel konular hakkında bilgi sahibi olabilmelerine olanak tanıyacak ‘beylikduzuhazir.com’ web sitesi, ayrıntılı bir şekilde tanıtılacak.

 

Mobil Aplikasyon Hazır

 

Hizmetin en dikkat çekici özelliklerinden şu an Android işlemci telefonlara ve tabletlere, yakında da İOS işlemci telefonlara uygulama olarak indirilebilecek ‘beylikduzu hazir’ mobil aplikasyonu detaylarıyla gösterilecek. Böylece vatandaşlar bir afet esnasında sevdiklerine daha kolay erişebilecek, afetlere yönelik bilgilendirmeler sayesinde hayatını güvence altına alabilecek. Ayrıca Beylikdüzü Belediyesi web sitesinde yer alan Afet Bilgi Sistemi (ABİS) uygulaması ile Türkiye’de bir ilk olarak, adrese dayalı tayin edilmiş “Toplanma Alanları” nın neresi olduğunu öğrenme imkanı sunan sistem kamuoyuna anlatılacak.


Geri Dön