16 / 05 / 2024

Beylikdüzü Afete Hazır

Beylikdüzü Afete Hazır

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı!

Konut yatırımcılarının gözde ilçeleri arasında yer alan Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı...

Murat Çalık: Beylikdüzü depreme hazır!

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı proje ve yatırımları anlattı.

Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır!

Ortadoğu Grup tarafından 8 bin 936 metrekare alanda hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır...

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanarak, nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez rotası oldu. 

Esenyurt ve Beylikdüzü'ne neden yatırım yapmalı?

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, İstanbul'un en çok gelişen ilçelerinden olan Esenyurt ve Beylikdüzü hakkında bilgiler verdi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. Toplantıda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin Ekim ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Esenyurt-Beylikdüzü hattında projelerin hareketliliği sürüyor!

Her noktaya ulaşım kolaylığı sağlanan Esenyurt-Beylikdüzü hattında gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor.

Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.

Beylikdüzü Gürpınar için dönüşüm çalışmaları hazır!

Beylikdüzü’nde köhneleşmiş yapıların olası bir afet anında can ve mal kaybına yol açmasını engellemek için kentsel dönüşümü amaçlayan çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda geliştirilen plan notları, Beylikdüzü Belediye meclisinde onaylandı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın onayına sunuldu.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü fiyatları 2017!

İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırılan Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi 500 daire ve 27 ticari birimden oluşuyor. İşte Huzurlu Marmara Beylikdüzü fiyatları 2017...

Beylikdüzü Belediyesi'nin 2017 bütçesi 424 milyon 768 bin TL!

Beylikdüzü Belediye Meclisi 2016 yılı Ekim ayı meclisinin 3. Oturumunda 2017 yılı mali bütçesini görüşmek için toplandı. Tüm maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonu’nda titizlikle hazırlanan bütçe 424 milyon 768 bin lira olarak belirlendi.

Silivri depreme hazır!

Silivri Belediyesi, günümüz koşullarına uygun halde tam teçhizatlı olarak düzenlediği Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi ile olası bir afete hazır.

Beylikdüzü Afete Hazır Haberi

Beylikdüzü Afete Hazır

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü halkının her anında güvenli bir yaşam sürdürebilmesi amacıyla etkin bir ‘Afet Yönetim Sistemi’ oluşturdu. Sistemi tanıtacak Beylikdüzü Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü bünyesinde kurulan Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart Cuma Saat 10:00’da World Point’te bir lansman düzenleyecek. Programa Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katılacak.  

Online Hizmetler İle Daha Güvendesiniz

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan tüm vatandaşları olası afetlere karsı hazır hale getirebilmek amacıyla online hizmetleri de devreye sokmuş bulunuyor. Yapılacak lansmanda tüm ilçe sakinlerinin afet öncesi, afet anı ve sonrasında dikkat edilmesi gereken temel konular hakkında bilgi sahibi olabilmelerine olanak tanıyacak ‘beylikduzuhazir.com’ web sitesi, ayrıntılı bir şekilde tanıtılacak.

Mobil Aplikasyon Hazır

Hizmetin en dikkat çekici özelliklerinden şu an Android işlemci telefonlara ve tabletlere,...