27 / 04 / 2024

Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı!

Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı!

Konut yatırımcılarının gözde ilçeleri arasında yer alan Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı...



Mega kent İstanbul’da konut yatırımcılarının gözde ilçeleri arasında yer alan Beylikdüzü, pandemide de yatırımcılarına yüksek kazanç sağladı. Yatırımcıların en çok tercih ettiği iller arasında yer alan İstanbul, yatırımcısına yüzde 23,4’lük prim sağlarke, bu rakam Beylikdüzü’nde yüzde 40’ı geçti.

Beylikdüzü’nün lokasyonuyla göz doldurduğuna değinen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Bölgedeki inşaat projeleri, Beylikdüzü’nün modern kent vizyonuna önemli bir değer kazandırdı. Bu değer de konut yatırımlarına yansıyor. İlçe, pandemi ile geçen bir yılda yatırımcısına yüzde 40’ı aşan bir prim getirdi. Bölgedeki kentsel dönüşüm projeleriyle önümüzdeki yıl bu rakam yüzde 50’yi aşabilir” diye konuştu.

Yatırımcıların gözdesi Beylikdüzü, güçlü konut potansiyeli ile İstanbul’da konut yatırımcılarının en çok talep gösterdiği ilçe oldu. Yeni hayata geçirilen projeler, Beylikdüzü'nde tek başına, çekirdek veya kalabalık aile şeklinde yaşamak isteyenler ve yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenleri bir araya getiriyor. Beylikdüzü'nün tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde yatırımcısına yüzde 40'ı aşan kazanç sağladı.

Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı!

Beylikdüzü'nde inşa ettiği Alya markalı projelerle yüzlerce aileyi konut sahibi yapan Akkuş Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi:

Yüzde 50’yi aşan prim beklentisi var

“Güçlü ulaşım ağı, sosyal ve toplumsal projelerin yanı sıra markalı konut projeleriyle her türlü yatırımcı için adeta bir çekim merkezi haline dönüşen Beylikdüzü, yatırımcısına sunduğu katma değer ile de bu konumunu sağlamlaştırıyor. Ulaşım ağının avantajıyla İstanbul’un merkez ilçelerinden biri haline dönüşen bölge, sunduğu modern kent vizyonu ile Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri haline geldi. Pandemi ile birlikte şehrin merkezinde ancak doğayla iç içe yaşam beklentisine de cevap vermeye başladı. İlçede tek başına, çekirdek ya da 
kalabalık aile olarak yaşamak isteyenleri, geniş seçenekler bekliyor. Uygun bütçeli konutların yanı sıra üst düzey donanım ve prestij arayan yatırımcılar da beklediğini bulabiliyor. Tüm bu unsurlardan hareketle pandemi ile geçen bir yılda yatırımcısına yüzde 40’ı aşan bir prim sağladı. Bu rakam, İstanbul genelinde yüzde 23.4’te kaldı. Bölgedeki kentsel dönüşüm projelerindeki artışı da hesaba katarsak, önümüzdeki yıl prim oranının yüzde 50’leri aşacağını söyleyebiliriz.”
 

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!


Geri Dön