16 / 05 / 2024

beylikdüzü afet lansmanı

beylikdüzü afet lansmanı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.

Beylikdüzü Gürpınar için dönüşüm çalışmaları hazır!

Beylikdüzü’nde köhneleşmiş yapıların olası bir afet anında can ve mal kaybına yol açmasını engellemek için kentsel dönüşümü amaçlayan çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda geliştirilen plan notları, Beylikdüzü Belediye meclisinde onaylandı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın onayına sunuldu.

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Marmara Konakları'nın lansmanı 8 Ekim'de yapılacak...

Beylikdüzü İsis Residence satışta! 450 bin TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen İsis Residence projesinin lansmanı yapıldı. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası!

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası kapsamında lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü teslim tarihi!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin lansmanı 16 Aralık'ta yapılıyor. Huzurlu İnşaat projesi Huzurlu Marmara Evleri projesi Beylikdüzü'nde 90 milyon lira yatırım bedeliyle yükseliyor...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Konutların minimum 149 metrekare büyüklükte tasarlandığı projenin lansmanı 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Beylikdüzü'ne Vira İstanbul ile yeni sosyal donatılar geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi ve Gül Proje ile ortaklaşa hazırlanan toplamda 630 milyon TL'lik yatırımın yapılacağı Vira İstanbul Projesinin tanıtımı lansmanı, Shangri - La Bosphorus Otel'de yapıldı.

Viraİstanbul Beylikdüzü lansman fiyatları!

Viraİstanbul Beylikdüzü lansman fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. Gül Proje tarafından hayata geçirilen proje E-5'e 2 dakikalık mesafede yer alıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü nerede?

Vira İstanbul Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Lansmanı yarın yapılacak olan proje 92 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vira İstanbul Beylikdüzü nerede?

Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde teslimler Ekim 2018'de!

Huzurlu İnşaat’ın 90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan ‘Huzurlu Marmara’ projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

beylikdüzü afet lansmanı Haberi

beylikdüzü afet lansmanı

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü halkının her anında güvenli bir yaşam sürdürebilmesi amacıyla etkin bir ‘Afet Yönetim Sistemi’ oluşturdu. Sistemi tanıtacak Beylikdüzü Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü bünyesinde kurulan Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart Cuma Saat 10:00’da World Point’te bir lansman düzenleyecek. Programa Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katılacak.  

Online Hizmetler İle Daha Güvendesiniz

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan tüm vatandaşları olası afetlere karsı hazır hale getirebilmek amacıyla online hizmetleri de devreye sokmuş bulunuyor. Yapılacak lansmanda tüm ilçe sakinlerinin afet öncesi, afet anı ve sonrasında dikkat edilmesi gereken temel konular hakkında bilgi sahibi olabilmelerine olanak tanıyacak ‘beylikduzuhazir.com’ web sitesi, ayrıntılı bir şekilde tanıtılacak.

Mobil Aplikasyon Hazır

Hizmetin en dikkat çekici özelliklerinden şu an Android işlemci telefonlara ve tabletlere,...