28 / 04 / 2024

Beylikdüzü Alara City ödeme planı!

Beylikdüzü Alara City ödeme planı!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Konum olarak İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Beylikdüzü Alara City ödeme planı için haberimizden faydalanabilirsiniz...





Çebitaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen  Alara City  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alıyor.  1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daire alternatiflerine sahip olan 


Beylikdüzü Alara City ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor. 19 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 2 blok halinde yükselen Beylikdüzü Alara City projesi 124 adet daireden meydana geliyor. Beylikdüzü Alara City ödeme planı 'na göre projenin fiyat bilgisi şöyle: 


Beylikdüzü Alara City fiyat: 


Beylikdüzü Alara City projesinin fiyatları 200 bin liradan başlıyor


Beylikdüzü Alara City ödeme planı:


Beylikdüzü Alara City ödeme planı 'na göre banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. 1+1 dairelerin tamamının satıldığı Beylikdüzü Alara City proesindeki dairelerin alanları 85 metrekare ila 151 metrekare arasında değişiyor. 


Beylikdüzü Alara City ne zaman teslim? 


Beylikdüzü Alara City projesinin daireleri sahiplerine hemen teslim ediliyor. Projenin konut sahiplerine sunduğu olanaklar arasında kreş, temiz hava terası, kafeterya,sauna, otopark, açık ve kapalı çocuk parkı, yürüyüş yolları ve spor merkezi bulunuyor. 



Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: http://www.alaracity.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön