29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşımda ring seferleri başlattı!

 Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşımda ring seferleri başlattı!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla, belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.



Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla, belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.Yaşanan kötü hava koşullarını bertaraf etmek için mahallelerdeki bazı caddelerden metrobüse kadar ring seferler başlatan Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın mağdur olmaması adına önlemler alıyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin Gürpınar, Kavaklı, Yakuplu mahallelerinde belirlediği otobüs ring sefer hatları ise şöyle belirlendi. Gürpınar bölgesi için düzenlenen ring seferi, Okutan İş Merkezi, Gürpınar Köy İçi, Gürpınar Talebe Yurdu, Mimar Sinan Caddesi, Belediye Evleri, Simakent, Paradise, Perlavista, Beko Metrobüs Durağı’nı kapsıyor. Otobüs sefer saatleri ise Sabah 07.00 - 10.00 ve akşam 17.00 - 23.00 olarak belirlendi.


7/24 KIŞLA MÜCADELE HATTI

Kavaklı bölgesi için ring seferi Arda Turan Parkı, Kavaklı sağlık Ocağı, Volvo Kavşağı, eğitim Vadisi Bulvarı, Y.Acar, Beylik Pazarı, Kültür Merkezi, Bizimkent Metrobüs’e kadar uzanıyor. Yakuplu bölgesi için düzenlenen ring seferi ise Hürriyet Bulvarı Reşitpaşa, İhlas 1.Işıklar, Kaymakamlık Önü, Medilife, Migros Yuvarlak Ada, Hasırcılar Mevkii olarak belirlenmiş durumda. Beylikdüzü Belediyesi Karla Mücadele çalışmasının bir sonucu olan bu uygulama ile Beylikdüzü halkının ulaşım sıkıntısının hafifletilmesi amaçlanıyor. Bu bakışla 7/24 hizmette olan 0212 855 40 61 - 62 No’lu Karla Mücadele Hattı da kuruldu.


“ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı, Beylikdüzü Belediyesi olarak karla mücadele için gece gündüz yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşın mağdur olmaması adına sabah ve akşamları olmak üzere ilçenin belirli kısımlarını kapsayan ring seferleri başlattık. Halkımız, zorluk yaşamadan metrobüse ve ilçe içine ulaşımlarını kolaylıkla yapabilecekler. Ring seferleri, kötü hava koşulları boyunca devam edecek” diye konuştu.


Milliyet 


Geri Dön