01 / 05 / 2024

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ihalesi Nisan'da!

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ihalesi Nisan'da!

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Beylikdüzü Koordinatörü Hakan Şükür, Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesinin ihalesinin Nisan ayının ilk haftası yapılacağını açıkladı



AK Parti İstanbul Milletvekili ve Beylikdüzü Koordinatörü Hakan Şükür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un büyük bir önemle üzerinde durduğu, Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesinin ihalesinin Nisan ayının ilk haftası yapılacağını açıkladı.



Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü’nü ziyaret eden ve 486 ambulansın hizmete alınma töreninde müjdeyi veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da önemle üzerinde durduğu Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesi ile ilgili ihalenin, Nisan ayının ilk haftası yapılacağı haberini AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür verdi.


Milletvekili Şükür ihale haberini Twitter üzerinden paylaştı


AK Parti Milletvekili ve Beylikdüzü Koordinatörü Hakan Şükür ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un yoğun çalışmaları sonuç verdi. Milletvekili Şükür Twitter’dan yaptığı açıklamada Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ihalesinin Nisan ayında yapılacağını belirtti.  TOKİ  Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile görüştüğünü ve hastane inşaatının Beykent mevkiinde, ihalenin ise 2013 Nisan ayında hayata geçeceğini dile getiren Hakan Şükür’e Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun teşekkür etti.


Başkan Uzun: “Hastanemiz ilçemize hayırlı olsun…”


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, projeye katkısı olan herkese teşekkür etti. Başkan Uzun, projenin hayata geçmesi için talimat veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Uzun, “Bu dev projemizi gerçekleştirmek için ekip olarak gece gündüz çalıştık. Hastane projesi benim en çok önem verdiğim projedir. Beylikdüzü halkı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kavuşacağı günü bekliyor. Bu müjdeli haberi vermekten dolayı çok mutluyum. Hastanemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön