30 / 04 / 2024

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaat çalışmaları devam ediyor!

 Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaat çalışmaları devam ediyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun 300 Yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışmaları ve Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Tesisi inşaatının da devam ettiğini söyledi...



Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ziyaretinde gazetemiz Akit icra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu. Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakayave Müessese Müdürü Nuri Karahasanoğlu ile görüştü, Yusuf Uzun ziyarette Beylikdüzü ile ilgili faaliyetlerini anlattı. Uzun. Beylikdüzü Belediyesi olarak. 300 Yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışmalarına devam ettiklerini, hastanenin 40 bin metrekare arsa üzerine kurulacağını söyledi. 


Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Tesisi inşaatında da çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Uzun; "Beylikdüzü önemli bir yatırıma daha kavuşuyor. içerisinde olimpik yüzme havuzu bulunan dev spor tesisi için çalışmalar sürüyor. 36 bin metrekare alana sahip kapalı spor tesisi, içerisinde bulunan olimpik yüzme havuzunda uluslararası müsabakalar yapılabilecek. Yapımına başlanan tesisin kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine açılması planlanıyor" dedi. 




Yeni Akit Gazetesi 


Geri Dön