17 / 05 / 2024

beylikdüzü Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Tesisi

beylikdüzü Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Tesisi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun 300 Yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışmaları ve Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Tesisi inşaatının da devam ettiğini söyledi...

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Kiler GYO Beylikdüzü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi 483 Ada 5 Parsel üzerinde geliştirilen Konut Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporu'nu yayınladı...

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi'nde yer alan 4 katlı binanın bitişindeki binanın yıkımı esnasında yaşanan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Beylikdüzü-Sefaköy Metro Hattı geliyor!

Sefaköy-Beylikdüzü arasında planlanan yeni metro hattı projesi İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun onayına sunuldu. Projenin seçimden sonra hızlanması bekleniyor...

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

beylikdüzü Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Tesisi Haberi

beylikdüzü Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Tesisi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ziyaretinde gazetemiz Akit icra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu. Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakayave Müessese Müdürü Nuri Karahasanoğlu ile görüştü, Yusuf Uzun ziyarette Beylikdüzü ile ilgili faaliyetlerini anlattı. Uzun. Beylikdüzü Belediyesi olarak. 300 Yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışmalarına devam ettiklerini, hastanenin 40 bin metrekare arsa üzerine kurulacağını söyledi. 


Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Tesisi inşaatında da çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Uzun; "Beylikdüzü önemli bir yatırıma daha kavuşuyor. içerisinde olimpik yüzme havuzu bulunan dev spor tesisi için çalışmalar sürüyor. 36 bin metrekare alana sahip kapalı spor tesisi, içerisinde bulunan olimpik yüzme havuzunda uluslararası müsabakalar yapılabilecek. Yapımına başlanan tesisin kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine açılması planlanıyor" dedi. 




Yeni Akit...