29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesi satışa çıktı!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesi satışa çıktı!

Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan "Huzurlu Marmara" projesi lanse edildi. Satışa sunulan projede fiyatlar 262.000 TL'den başlıyor.



Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesi 16 Aralık Çarşamba günü lanse edildi. Yoğun ön talep toplama döneminin ardından satışa sunulan projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 262.000 TL’den başlıyor.

 

2009 yılından bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan, yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, İstanbul’da ki en yeni projesi Huzurlu Marmara ile aile öncelikli kapsamlı bir projenin temelini atıyor.

 

Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesi satışa çıktı!


90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nün en değerli noktasında yükselecek projede 500 konut ve ticari üniteler yer alıyor.

 

İnşa çalışmalarının başladığı Huzurlu Marmara projesinde lansman dönemine özel olarak fiyatlar bölgeye kıyasla ekonomik oranlarla satış sunuldu.


Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesi satışa çıktı!


Yüksek standartlarda yaşam alanları inşa eden Huzurlu İnşaat, bugüne kadar Türkiye’nin farklı illerinde binlerce konut inşa ederek, yüzlerce aileyi konut sahibi yapmasıyla tanınıyor.

Yaptığı projelerle konut alıcılarından tam not alan Huzurlu İnşaat, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını ‘Huzurlu Marmara’ projesinde de hayata geçiriyor.

 


BAYRAM BIYIKLI; “ARKAMIZDA YÜZLER AİLENİN GÜCÜ VAR”
 

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; “Bugüne dek; Manisa’dan Afyon’a, Denizli'ye, Edirne’ye, Samsun’a, Karabük'e, Turgutlu'ya, Kırklareli'ne, Pınarhisar'a, Boyabat'a, Başmakçılar, Uzunköprü'ye, Merzifon'a, Kütahya'ya,   kadar bir çok noktada konut projelerine imzamızı attık. Anadolu’nun dört bir yanında estetik mimariye sahip nitelikli konutlar inşa ettik ve yüzlerce aileyi ev sahibi yaptık. Bugün arkamızdaki bu ailelerin gücüyle birlikte İstanbul’da markalı konut sektöründe örnek teşkil edecek bir projeye imzamızı atıyoruz. Şehrin en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü’nün merkezinde, Huzurlu Marmara projemizle tüm bölgeye değer kazandıracak bir proje inşa ediyoruz. 90 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz projemizde 500 konut ve ticari üniteler  yer alacak. Projemizin ön talep toplama dönemi beklediğimizin çok daha üzerinde bir yoğunlukla tamamlandı. Özellikle bölgedekilerin ilgisi yadsınamayacak derecede güçlü. Yatırımcıların da ilgi gösterdiği projemizin tüm donatılarını, ailelere maksimum konforu sağlayabilmek amacıyla geliştirdik. Huzurlu İnşaat olarak bugüne dek inşa ettiğimiz tüm konutları kendi ailelerimiz için tasarlıyor ve geliştiriyoruz. Bu anlamda her bir detayını en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında bizi tercih eden yüzlerce aile de yaptığımız işin referansıdır.” şeklinde konuştu.

 

Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesi satışa çıktı!


AHMET YILMAZ BİRPINAR; “AMACIMIZ HİÇ BİR ZAMAN MAKSİMUM KAR SAĞLAMAK OLMADI”
 

Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar; “Bizim amacımız hiç bir zaman maksimum karlılığı gözetmek olmamıştır. Projelerimizin tümünü planlarken  en değerli noktaları araştırır, yatırım açısından avantajlarını tartar, kaliteli ve estetik bir tasarım oluşturup, geniş sosyal donatı alanları tasarlarız. Bu anlamda daima müşterilerimize kaliteli bir konuta sahip olma imkanının yanında karlı bir de yatırıma imza atmalarını sağlarız. Huzurlu Marmara projemizi de aynı yaklaşımla geliştirdik. Tüm dünyanın hayran olduğu İstanbul’un en hızlı değer kazanan lokasyonlarından Beylikdüzü’nde, eşsiz deniz manzarasına hakim bir noktada konumlandırdığımız projemizle denize nazır huzurlu bir yaşam alanı oluşturuyoruz. İstanbul’da yaşayıp da, denizi göremeden yaşamak istemeyenlere özel bir yer burası. Huzurlu Marmara manzarasıyla, donatılarıyla, arkasındaki güçlü isimle son derece özel bir proje. Bu projenin tüm bölgeye değer kazandıracağına ve sektörde de önemli bir örnek olacağına inanıyorum.” dedi.

 


HUZURLU YAŞAM İÇİN DENİZ MANZARALI AYRICALIKLI DAİRELER
 

27.000 metrekare arsa, 18.320 metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Huzurlu Projede daireler 97 metrekareden başlayıp 177 metrekareye kadar çıkıyor.

 

Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesi satışa çıktı!


AVANTAJLI FİYATLAR, ALTERNATİFLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ
 

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü’nde 262.000 TL’den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor.



MERKEZİ LOKASYONUYLA AVANTAJ SAĞLIYOR 


Tüm ulaşım akslarına yakın bir mesafede yer alan proje, bünyesindeki konut ve ticari üniteleriyle Beylikdüzü’ne değer katacak.


Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesi satışa çıktı!


Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan Huzurlu Marmara, İstanbul’un en işlek ulaşım aksı E-5’e yakınlığı ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonların çevrelendiği bir bölgede yer alan proje, lokasyonuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor.


27.000 metrekare arsa üzerinde yükselecek projede inşa çalışmalarına başlanırken, Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.


http://huzurlumarmara.com/  


Haber Yeni Yüzyıl gazetesinde şöyle yer aldı:


İstanbul'un ilk Huzur'u Beylikdüzü'ne yapılıyor!


Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 90 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan 'Huzurlu Marmara' projesi görücüye çıktı. 


300'ün üzerinde ön talep alınan projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 262 bin liradan başlıyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, projenin lansmanında yaptığı açıklamada "Beylikdüzü'nü seçmemizin nedeni bölgenin İstanbul'un yeni gözdesi haline gelmesi. Beylikdüzü her geçen yıl değerlenen ve değerlenmeye devam edecek bir yer. Projede yeşil alanın payı yüzde 85. 


Ayrıca yüzde 85 oranında deniz manzarasına sahip. Biz burayı ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir alan haline getirdik. 


En küçük evimiz 2 + 1, en çok talep gören dairelerimiz ise 4+1 oldu" şeklinde konuştu. 


Yeni Yüzyıl



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Anadolu'da iki binden fazla konut geliştiren Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde yeni projeye başladı. Huzurlu Marmara projesi 90 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor

2009'dan bu yana Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde 2 binden fazla konut inşa eden Huzurlu İnşaat, İstanbul'daki ilk projesi için Beylikdüzü'nü seçti. 90 milyon lira yatırım yapılan "Huzurlu Marmara" projesi, 500 konut ve ticari üniteden oluşuyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, proje için 2 yılda 27 dönüm arazi topladıklarını belirterek "Proje bu sürede İstanbul Belediyesi'nden ancak geçti. Şimdi 36 ayda teslim etmeyi planlıyoruz. Ama daha kısa sürecek gibi tahmin ediyoruz" dedi. Anadolu'ya site yaptıklarını vurgulayan Bıyıklı, Huzurlu Marmara'nın kendilerine referans olacağını kaydetti. 


FİYATLAR ARTABİLİR 

Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar ise, projenin aynı zamanda bir tatil köyü gibi olduğunu aktardı. Birpınar proje ile ilgili şunları söyledi: "Zaten koşu parkuru, havuz gibi şeyler standart. Hatta bizde tuz odası da var. Tam destekli jeneratör ile elektrik kesintisi ortadan kalkıyor. Aidatlar 250-300 lira arasında olacak. Şu an lansman aşaması olduğu için fiyatlar düşük. Ancak fiyatların 1 milyon liraya ulaşacağını düşünüyorum." 18 bin 320 metrekare inşaat alanı üzerindeki projede, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire bulunuyor. 



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Beylikdüzü’ndeki 27 dönüm arsa üzerinde 500 konutluk ‘Huzurlu Marmara’ projesi ile İstanbul’da ilk projesine başlayan firma, proje için 90 milyon liralık yatırım yapacak. Huzurlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, projede 1+1 daire olmayacağını belirterek, “Tam bir ‘huzurlu aile’ ortamı hazırladık. Yüzde 85’i yeşil alan olan projemizde dairelerin yüzde 85’i de deniz manzaralı. 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerimiz olacak. 2+1 dairelerimizin fiyatları 262 bin liradan başlıyor. 


120 aya kadar banka kredisi ya da yüzde 35’i peşin olmak üzere kendi bünyemizde vadelendirme yapıyoruz. Bize en çok da 4+1 talebi geliyor. Daha önce Edirne, Samsun, Denizli, Manisa, Afyon gibi illerde projelerimiz oldu. Şimdi İstanbul’da da projeler yapacağız. Anadolu yakasında da arsa bakıyoruz” dedi. Bıyıklı, hedeflerinin 5 yılda 2.500 konut yapmak olduğunu kaydetti.


AMAÇ YÜKSEK KÂR DEĞİL

Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar da, “Bizim amacımız hiç bir zaman maksimum kârlılığı gözetmek olmadı. Huzurlu Marmara projemizi de aynı yaklaşımla geliştirdik” dedi.


Hürriyet 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Huzurlu İnşaat imzalı Marmara satışa çıktı. Beylikdüzü'nde 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen proje, 500 konuttan oluşuyor. Metrekare birim fiyatının 3 bin liradan başladığı projede dairelerin fiyatı 262 bin liradan başlıyor. 120 ay taksitle konut I sahibi olunabilen Huzurlu Marmara projesinde şirket bünyesinde de taksit imkanı sunuluyor. Ekim 2018'de teslim edilecek Huzurlu Marmara'da; güvenlik, otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları ve yürüyüş parkurları yer alıyor. 


Posta


Bu haber Vahdet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


“Huzurlu İnşaat’ın 500 Konutlu Yeni Projesi Beylikdüzü’nde Yükseliyor”

Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesi 16 Aralık Çarşamba günü lanse edildi. Yoğun ön talep toplama döneminin ardından satışa sunulan projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 262.000 TL’den başlıyor.

 

2009 yılından bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan, yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, İstanbul’da ki en yeni projesi Huzurlu Marmara ile aile öncelikli kapsamlı bir projenin temelini atıyor.

 

90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nün en değerli noktasında yükselecek projede 500 konut ve ticari üniteler yer alıyor.

 

İnşa çalışmalarının başladığı Huzurlu Marmara projesinde lansman dönemine özel olarak fiyatlar bölgeye kıyasla ekonomik oranlarla satış sunuldu.


Yüksek standartlarda yaşam alanları inşa eden Huzurlu İnşaat, bugüne kadar Türkiye’nin farklı illerinde binlerce konut inşa ederek, yüzlerce aileyi konut sahibi yapmasıyla tanınıyor.

Yaptığı projelerle konut alıcılarından tam not alan Huzurlu İnşaat, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını ‘Huzurlu Marmara’ projesinde de hayata geçiriyor.

 

BAYRAM BIYIKLI; “ARKAMIZDA YÜZLER AİLENİN GÜCÜ VAR”

 

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; “Bugüne dek; Manisa’dan Afyon’a, Denizli'ye, Edirne’ye, Samsun’a, Karabük'e, Turgutlu'ya, Kırklareli'ne, Pınarhisar'a, Boyabat'a, Başmakçılar, Uzunköprü'ye, Merzifon'a, Kütahya'ya,   kadar bir çok noktada konut projelerine imzamızı attık. Anadolu’nun dört bir yanında estetik mimariye sahip nitelikli konutlar inşa ettik ve yüzlerce aileyi ev sahibi yaptık. Bugün arkamızdaki bu ailelerin gücüyle birlikte İstanbul’da markalı konut sektöründe örnek teşkil edecek bir projeye imzamızı atıyoruz. Şehrin en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü’nün merkezinde, Huzurlu Marmara projemizle tüm bölgeye değer kazandıracak bir proje inşa ediyoruz. 90 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz projemizde 500 konut ve ticari üniteler  yer alacak. Projemizin ön talep toplama dönemi beklediğimizin çok daha üzerinde bir yoğunlukla tamamlandı. Özellikle bölgedekilerin ilgisi yadsınamayacak derecede güçlü. Yatırımcıların da ilgi gösterdiği projemizin tüm donatılarını, ailelere maksimum konforu sağlayabilmek amacıyla geliştirdik. Huzurlu İnşaat olarak bugüne dek inşa ettiğimiz tüm konutları kendi ailelerimiz için tasarlıyor ve geliştiriyoruz. Bu anlamda her bir detayını en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında bizi tercih eden yüzlerce aile de yaptığımız işin referansıdır.” şeklinde konuştu.

 

AHMET YILMAZ BİRPINAR; “AMACIMIZ HİÇ BİR ZAMAN MAKSİMUM KAR SAĞLAMAK OLMADI”

 

Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar; “Bizim amacımız hiç bir zaman maksimum karlılığı gözetmek olmamıştır. Projelerimizin tümünü planlarken  en değerli noktaları araştırır, yatırım açısından avantajlarını tartar, kaliteli ve estetik bir tasarım oluşturup, geniş sosyal donatı alanları tasarlarız. Bu anlamda daima müşterilerimize kaliteli bir konuta sahip olma imkanının yanında karlı bir de yatırıma imza atmalarını sağlarız. Huzurlu Marmara projemizi de aynı yaklaşımla geliştirdik. Tüm dünyanın hayran olduğu İstanbul’un en hızlı değer kazanan lokasyonlarından Beylikdüzü’nde, eşsiz deniz manzarasına hakim bir noktada konumlandırdığımız projemizle denize nazır huzurlu bir yaşam alanı oluşturuyoruz. İstanbul’da yaşayıp da, denizi göremeden yaşamak istemeyenlere özel bir yer burası. Huzurlu Marmara manzarasıyla, donatılarıyla, arkasındaki güçlü isimle son derece özel bir proje. Bu projenin tüm bölgeye değer kazandıracağına ve sektörde de önemli bir örnek olacağına inanıyorum.” dedi.

 
HUZURLU YAŞAM İÇİN DENİZ MANZARALI AYRICALIKLI DAİRELER
 

27.000 metrekare arsa, 18.320 metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Huzurlu Projede daireler 97 metrekareden başlayıp 177 metrekareye kadar çıkıyor.

 
AVANTAJLI FİYATLAR, ALTERNATİFLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ
 

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü’nde 262.000 TL’den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor.


MERKEZİ LOKASYONUYLA AVANTAJ SAĞLIYOR 


Tüm ulaşım akslarına yakın bir mesafede yer alan proje, bünyesindeki konut ve ticari üniteleriyle Beylikdüzü’ne değer katacak.


Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan Huzurlu Marmara, İstanbul’un en işlek ulaşım aksı E-5’e yakınlığı ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonların çevrelendiği bir bölgede yer alan proje, lokasyonuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor.


27.000 metrekare arsa üzerinde yükselecek projede inşa çalışmalarına başlanırken, Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.

Vahdet




Haber Diriliş Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan "Huzurlu Marmara" projesi lanse edildi. Yoğun ön talep toplama döneminin ardından satışa sunulan projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 262.000 TL'den başlıyor. 2009 yılından bu yana Anadolu'da binlerce konuta imza atan, yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, İstanbul'da ki en yeni projesi Huzurlu Marmara ile aile öncelikli kapsamlı bir projenin temelini atıyor. 

90 milyon TL'lik yatırımla Beylikdüzü'nıın en değerli noktasında yükselecek projede 500 konut ve ticari üniteler yer alıyor. İnşa çalışmalarının başladığı Huzurlu Marmara projesinde lansman dönemine özel olarak fiyatlar bölgeye kıyasla ekonomik oranlarla satış sunuldu. Yüksek standartlarda yaşam alanları inşa eden Huzurlu İnşaat, bugüne kadar Türkiye'nin farklı illerinde binlerce konut inşa ederek, yüzlerce aileyi konut sahibi yapmasıyla tanınıyor. Yaptığı projelerle konut alıcılarından tam not alan Huzurlu İnşaat, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını 'Huzurlu Marmara' projesinde de hayata geçiriyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; "Bugüne dek; Manisa'dan Afyon'a, Denizli'ye, Edirne'ye, Samsun'a, Karabük'e, Turgutlu'ya, Kırklareli'ne, Pınarhisar'a, Boyabat'a, Başmakçı'ya, Uzunköprü'ye, Merzifon'a, Kütahya'ya, kadar bir çok noktada konut projelerine imzamızı attık. Anadolu'nun dört bir yanında estetik mimariye sahip nitelikli konutlar inşa ettik ve yüzlerce aileyi ev sahibi yaptık. Bugün arkamızdaki bu ailelerin gücüyle birlikte İstanbul'da markalı konut sektöründe örnek teşkil edecek bir projeye imzamızı atıyoruz. Şehrin en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nıın merkezinde, Huzurlu Marmara projemizle tüm bölgeye değer kazandıracak bir proje inşa ediyoruz. 



Diriliş Postası  



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekidle yer aldı...


Huzurlu İnşaatın Beylikdüzü'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği, 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan 'Huzurlu Marmara'yı 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. 


Huzurlu İnşaat, İstanbul'daki yeni projesi Huzurlu Marmara'yı satışa sundu. 90 milyon TL'lik yatırımla Beylikdüzü'nde yükselecek projede 500 konut ve ticari üniteler yer alıyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Bayram Bıyıklı; "Bugüne dek; Manisa'dan Afyon'a, Denizli'ye, Edirne'ye, Samsun'a, Karabük'e, Turgutlu'ya, Kırklareli'ne kadar birçok noktada konut projelerine imzamızı attık. Bugün arkamızdaki bu ailelerin gücüyle birlikte İstanbul'da markalı konut sektöründe örnek teşkil edecek bir projeye imza atıyoruz. 


HEDEF MAKSİMUM KÂR DEĞİL 

90 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiğimiz projemizde 500 konut ve ticari üniteler yer alacak. Projemizin ön talep toplama dönemi beklediğimizin çok daha üzerinde bir yoğunlukla tamamlandı. Yatırımcıların da ilgi gösterdiği projemizin tüm donatılarını, ailelere maksimum konforu sağlayabilmek amacıyla geliştirdik" dedi. Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar ise amaçlannın hiçbir zaman maksimum karlılığı gözetmek olmadığım belirterek, "Daima müşterilerimize kaliteli bir konuta sahip olma imkanının yanında karlı bir de yatırıma imza atmalarını sağlarız. Huzurlu Marmara projemizi de aynı yaklaşımla geliştirdik" dedi. 


Ekim 2018'de teslim 

Projede daireler 97 metrekareden başlayıp 177 metrekareye kadar çıkıyor. Projede fiyatlar ise lansman dönemine özel 262 bin TL'den başlıyor.Anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar uygun oranlarla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor. Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 



Akşam


Haber Star'da şöyle yer aldı;

Huzurlu İnşaat’ın İstanbul Beylikdüzü’nde 90 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan ‘Huzurlu Marmara’ projesi satışa sunuldu. 2009’dan bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan Huzurlu İnşaat, İstanbul’da ki en yeni projesi Huzurlu Marmara ile aile öncelikli kapsamlı bir projenin temelini atttı. 90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nde yükselecek projede 500 konut ve ticari üniteler yer alıyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, bugüne kadar farklı illerde konut geliştirdiklerini belirterek “İstanbul’da markalı konut sektöründe örnek teşkil edecek bir projeye imzamızı atıyoruz. Şehrin en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü’nün merkezinde, Huzurlu Marmara projemizle tüm bölgeye değer kazandıracak bir proje inşa ediyoruz. 90 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz projemizde 500 konut ve ticari üniteler yer alacak” dedi.


AİLEYE TASARLIYORUZ

Bıyıklı “Projemizin ön talep toplama dönemi beklediğimizin çok daha üzerinde bir yoğunlukla tamamlandı. Bu dönemde 350 civarında bir kayıt aldık. Özellikle bölgedekilerin ilgisi yadsınamayacak derecede güçlü. Yatırımcıların da ilgi gösterdiği projemizin tüm donatılarını, ailelere maksimum konforu sağlayabilmek amacıyla geliştirdik. Huzurlu İnşaat olarak bugüne dek inşa ettiğimiz tüm konutları kendi ailelerimiz için tasarlıyor ve geliştiriyoruz. Bu anlamda her bir detayını en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında bizi tercih eden yüzlerce aile de yaptığımız işin referansıdır” dedi. Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar ise amaçlarının maksimum karlılığı gözetmek olmadığını kaydederek “Projelerimizi planlarken en değerli noktaları araştırır, yatırım açısından avantajlarını tartar, kaliteli ve estetik bir tasarım oluşturup, geniş sosyal donatı alanları tasarlarız. Bu anlamda daima müşterilerimize kaliteli bir konuta sahip olma imkanının yanında kârlı bir de yatırıma imza atmalarını sağlarız. Huzurlu Marmara projemizi de aynı yaklaşımla geliştirdik” diye konuştu.

262 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

27 bin metrekare arsa, 18 bin 320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçenekleri sunulan Huzurlu Marmara’da daireler 97 metrekareden başlayıp 177 metrekareye kadar çıkıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü’nde 262 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor.


Star 


Geri Dön