05 / 05 / 2024

Huzurlu Marmara ulaşım

Huzurlu Marmara ulaşım

Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan "Huzurlu Marmara" projesi lanse edildi. Satışa sunulan projede fiyatlar 262.000 TL'den başlıyor.

Huzurlu Marmara Evleri satış ofisi!

Huzurlu Marmara Evleri satış ofisi ile 444 4 136 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Avcılar İDO İskelesi 10 dakika mesafede olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor.

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Güneşli Huzurlu Marmara'da 2 bin TL taksitle!

289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana gelen Huzurlu Marmara Güneşli’de 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Huzurlu Marmara Güneşli teslimat!

Huzulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da 0,29'dan başlayan oranlarla ev sahibi olmak mümkün...

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanıyor. Peki Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Huzurlu Marmara Güneşli projesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Huzurlu Marmara Güneşli projesi 310 adet konuttan meydana geliyor.

Huzurlu Marmara'nın yüzde 92'si satıldı!

Huzurlu İnşaat'm Beylikdüzü'nde inşa ettiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan "Huzurlu Marmara" projesinin yüzde 92'sinin satıldığı açıklandı.

Ahmet Vefik Alp'den Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak proje!

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp Marmara Denizi’nin ulaşımını rahatlatacak Büyük Marmara Çemberi projesini ve Pendik-Yeşilköy By-Pass Yüzer Viadük projesini tanıttı.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Huzurlu Marmara ulaşım Haberi

Huzurlu Marmara ulaşım

Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesi 16 Aralık Çarşamba günü lanse edildi. Yoğun ön talep toplama döneminin ardından satışa sunulan projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 262.000 TL’den başlıyor.

2009 yılından bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan, yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, İstanbul’da ki en yeni projesi Huzurlu Marmara ile aile öncelikli kapsamlı bir projenin temelini atıyor.



90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nün en değerli noktasında yükselecek projede 500 konut ve ticari üniteler yer alıyor.

İnşa çalışmalarının başladığı Huzurlu Marmara projesinde lansman dönemine...