30 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent teslim tarihi!

Beylikdüzü Kale Kent teslim tarihi!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Yüzme havuzu, çocuk oyun aklanları, kapalı otopark, fitness center ve daha bir çok sosyal olanağının bulunduğu Beylikdüzü'nde Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından hayata geçirilenBeylikdüzü Kale Kent teslim tarihi...



İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde Liv Yapı ve Gül İnşaat tarafından konumlandırılan ve 1+1, 2+1, 3+1 ile 4+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Kale Kent projesinde; yüzme havuzu, çocuk oyun aklanları, kapalı otopark, fitness center yer alıyor. 


Toplam 1471 daireden oluşan Beylikdüzü Kale Kent satılık daire fiyatları  106 bin lira ile 565 bin lira arasında farklılık gösteriyor. 


Beylikdüzü Kale Kent teslim tarihi!


Beylikdüzü Kale Kent teslim leri 2015 yılında gerçekleştirilecek. Kale Kent adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Anadolu Caddesi üzerinde konumlandırılıyor. 


48 ay 0 faiz sistemi ile firma bünyesinde ödeme seçenekleri belirlenen Beylikdüzü Kale Kent projesinde banka kredisi de kullanıalbiliyor. Projede yer alan banka kredili sistemden yararlanabilmek için yüzde 25 peşinat ödemek gerekiyor. 


Kale Kent nerede sorusuna göre proje, Beylikdüzü'nde Adnan Kahveci Bulvarı'nda yer alan Anadolu Caddesi'nde inşa ediliyor. 


33 bloktan oluşan Beylikdüzü Kale Kent projesinin arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlendi.


Telefon: 4443807

Web adresi: livyapi.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön