29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Mahal İstanbul satılık!

Beylikdüzü Mahal İstanbul satılık!

Firma: Beylik Yapı

Proje: Mahal İstanbul

Beylikdüzü Mahal İstanbul satılık daire fiyatları 90 bin liradan başlayarak yükseliyor. 2 blok olarak inşa ediliyor olan Mahal İstanbul Evleri projesinde 148 adet daire bulunuyor...




Beylik Yapı tarafından hayata geçiriliyor olan  Mahal İstanbul  konut projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Mahal İstanbul satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Beylik Yapı, Mahal İstanbul Evleri projesinin satışlarına Kasım ayının sonunda başlamayı planlıyor. 2 blok olarak inşa ediliyor olan Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesi 148 adet konuttan meydana geliyor.


Beylikdüzü Mahal İstanbul satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesi için sitesinden ön talep toplanıyor.


Beylikdüzü Mahal İstanbul Evleri projesi içerisinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Mahal İstanbul Beylikdüzü satış ofisi ile 0212 853 29 55 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Beylikdüzü Mahal İstanbul satılık dairelerin fiyatları 90 bin liradan başlayarak değişiyor. 



Mahal İstanbul iletişim bilgisi

Tel : 0212 853 29 55

Web : www.mahalistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön