03 / 05 / 2024

Beylikdüzü Makyol Yaşam'da 605 bin TL'ye 3+1!

Beylikdüzü Makyol Yaşam'da 605 bin TL'ye 3+1!

İnşaat sektöründeki en kazançlı yatırımlar, ilk satış fiyatlarıyla alım yapılan projelerde oluyor. İşte satışa çıkan iki yeni fırsat...



Makyol Yaşam, Beylikdüzü'nün son arazisinde ve tam merkezinde hayata geçecek bir proje. Beylikdüzü'nün kalbi sayılan Migros AVM'nin arkasında, Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi'nin tam karşısında konumlanıyor. Biliyorsunuz son yıllarda çok proje üretilen bu Avcılar Esenyurt aksında hemen her firma lokasyonlarına Beylikdüzü diyor ama sonra proje neredeyse Arnavutköy'de çıkarıyor. Dolayısıyla bu proje lokasyotnun hakkını veren nadir işlerden biri. Beylikdüzü'ndeyim diyor ve gerçekten Beylikdüzü'nde konumlanıyor. Projenin özelliği sadece 450 üniteden oluşmasına rağmen, bu sayıdaki , projelerde dikkat edilmeyen detaylardaki sosyal alanlar. Kuaförden kurutemizlemeye, yuvadan bilardo salonu na kadar çok çeşitli sosyal alanları si tede bulabilirsiniz. Gerçi, öyle bir lokasyonda konumlanmış bir proje ki bu çok fazla detaya ihtiyaç duyulmayabilir ama yine de Makyol, bu siteyi tasarlarken 1200 kişilik bir semt kurgulamış. Firmadan bahsedecek olursak, Makyol 50 yıldır "ağır inşaat" diye tanımladığımız altyapı, otoyol, tünel, köprü, baraj, havalimanı, metro inşaatlarında tanıdığımız bir firma. Sadece Türkiye'de değil dünyanın hemen her kıtasında projeler tamamlamış bir firma. Haliyle konut firma için geliştirilmesi de gerçekleştirilmesi de çok kolay bir inşaat türü. Bu proje için söylenebilecek en önemli şey de sanırım bu. Beylikdüzü denilince aklımıza gelen kötü görüntülerin, olması muhtemel bir depremde da bu konuda şimdiye kadar yüzlerce projeyle rüştünü ispatlamış bir firma. 


1+1: 270.000 TL'den başlayan fiyatlarla 

2+1: 437.000 TL'den başlayan fiyatlarla 

3+1: 605.000 TL'den başlayan fiyatlarla 


Web : www.makyolyasam.com.tr


Cumhuriyet



Haber Star'da şöyle yer aldı;



İstanbul Beylikdüzü'nde 23 bin metrekarelik arsa üzerinde Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Makyol Yaşam projesi 6 blok olarak yükseliyor.


Toplamda 464 daireden meydana gelen Makyol Yaşam projesinde yer alan 1+1 daireler 72 ila 80 metrekare, 2+1 daireler 108 ila 138 metrekare, 3+1 daireler 159 ila 163 metrekare alana sahip olacak şekilde planlandı.


2+1 dairelerin 469 bin liradan, 3+1 dairelerinise 652 bin liradan başladığı Makyol Yaşam projesinde yüzde 25 peşinat + geri kalanı banka kredisi ile ödeme seçeneğinin yanı sıra şirket bünyesinde de yüzde 50 peşinat + yüzde 50’si senetle Temmuz ayına kadar ödeyerek ev sahibi olma ayrıcalığı sunuluyor.


Star 


Geri Dön