02 / 05 / 2024

Beylikdüzü Teknosa Extra açıldı!

Beylikdüzü Teknosa Extra açıldı!

Beylikdüzü Teknosa Extra mağazası, vatandaşların yoğun ilgisi altında açıldı



'Teknosa'nın Beylikdüzü'nde 5 kat büyüttüğü Teknosa Extra mağazasının yüzde 70'e varan indirimli fiyat avantajlarıyla gerçekleştireceği açılış için gece kuyruğa giren vatandaşlara, havanın soğuk olması nedeniyle battaniyeler dağıtıldı. 399 TL'den başlayan fiyatlarla netbook ve 69 TL'den başlayan fiyatlarla cep telefonları raflarda yerini alırken, LCD televizyonlar 649 TL'den satıldı.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Teknosa'nın Beylikdüzü mağazası 5 kat büyüdü

Türkiye'de yaygın teknoloji mağazacılığının öncüsü Teknosa, Beylikdüzü'nde 5 kat büyüttüğü Teknosa Extra mağazasını sürpriz indirimlerle açtı

Beylikdüzü Teknosa Extra mağazası, vatandaşların yoğun ilgisi altında açıldı. "Herkes İçin Teknoloji" sloganıyla 10 yıl önce Türkiye'de yaygın teknoloji mağazacılığının kurucusu olan Teknosa, Beylikdüzü Teknosa Extra Mağazası'nın satış alanını 5 katına çıkarttı. Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, yüzde 70'e varan indirimli fiyat avantajlarıyla gerçekleşen açılışa, indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mağazanın açılışında kapıdaki kuyruk binlerce kişiye ulaştı. Mağaza sayısını gün geçtikçe artıran Teknosa, aynı zamanda mevcut mağazalarını da genişleterek müşterilerine daha çok çeşit ile hizmet veriyor. Bu amaçla, İstanbul Beylikdüzü Migros AVM içerisinde yer alan mağazasının satış alanını 5 kat artırarak 1.000 metrekarenin üzerine çıkaran Teknosa, daha geniş ürün çeşidi ve Teknosa Asist hizmeti ile tüketicilere farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Teknosa, yılın ilk İstanbul açılışını 16 Ocak Cumartesi günü, Beylikdüzü Migros AVM'de gerçekleştirdi.

399 TL'YE NETBOOK

Her açılışta olduğu gibi Beylikdüzü Migros Teknosa Extra mağazasının açılışında da tüketicilerle yeni mağaza coşkusunu paylaşmak isteyen Teknosa, bu amaçla mağazanın açılışında büyük indirim kampanyaları gerçekleştirdi. 399 TL'den başlayan fiyatlarla netbook'lar, 69 TL'den başlayan fiyatlarla cep telefonları raflarda yerini alırken, LCD TV'ler 649 TL, dijital kameralar 299 TL, Notebooklar ise 899 TL'den başlayan fiyat etiketleri ile satışa sunuldu. Ayrıca açılışta 2.90 TL'ye usb bellek, 4,90 TL'ye notebook çantaları ve 19.90 TL'ye MP3 çalarlar tüketiciler tarafından ilgi gören diğer fırsat ürünleri oldu.

Vatandaşlar 'soğuk' demedi kuyruk oldu

Cep telefonundan bilgisayara, LCD TV'den taşınabilir müzik çalara birçok üründe yüzde 70'e varan indirimlerden faydalanmak isteyen tüketiciler, sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Soğuk hava koşullarına karşın kuyrukta bekleyenlere battaniye, çay, simit gibi ikramlarda bulunan Teknosa saat 05:00'da mağazanın kapılarını açtı. Gruplar halinde mağazaya alınan tüketiciler sırada bekledikleri süre içerisinde Teknosa çalışanlarından gördükleri hizmetten ve avantajlı fiyatlardan oldukça memnun olduklarını belirttiler.
Star

Mağazayı büyüttü, kuyruğa girenlere battaniye dağıttı
  
Beylikdüzü mağazasını 5 kat büyütenTeknosa'nın açılışına soğuğa rağmen ilgi yoğundu. Şirket, kuyruktakilere battaniye ve çay dağıttı

'HERKES için teknoloji' sloganıyla 10 yıl önce Türkiye'de yaygın teknoloji mağazacılığının kurucusu olan Teknosa'nın Beylikdüzü'nde 5 kat büyüttüğü Teknosa Extra mağazasının yüzde 70'e varan indirimli fiyat avantajlarıyla gerçekleştireceği açılış için gece kuyruğa giren vatandaşlara, havanın soğuk olması nedeniyle görevliler tarafından battaniyeler dağıtıldı. Görevliler, vatandaşlara çay ve simit de ikram etti.

69 TL'DEN TELEFON SATTI
Mağazanın dün sabah saat 05.00'ten itibaren açılmasının ardından vatandaşlar, 20'şer kişilik gruplar  halinde sırayla içeri alındı. Mağazaya girerek alışveriş yapanlar, indirimli ve stoklarla sınırlı olan LCD televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları ve oyun konsollarına ilgi gösterdi. Müşterilerine daha çok çeşitle hizmet vermek için İstanbul'daki Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi içinde yer alan mağazasının satış alanını 5 kat artırarak 1000 metrekarenin üzerine çıkaran mağazada, 399 TL'den başlayan fiyatlarla netbook ve 69 TL'den başlayan fiyatlarla cep telefonları raflarda yerini aldı. Mağazada, LCD televizyonlar 649, dijital kameralar 299 ve laptoplar ise 899 TL'den başlayan fiyat etiketleri ile satışa sunulurken, 2,90 TL'ye USB bellek, 4,90 TL'ye laptop çantaları ve 19,90 TL'ye MP3 çalarlar da tüketiciler tarafından ilgi gördü.

Akşam


Geri Dön