15 / 05 / 2024

Beylikdüzü Vira İstanbul'da teslimler 2017 Aralık'ta!

Beylikdüzü Vira İstanbul'da teslimler 2017 Aralık'ta!

Beylikdüzü'nde Gül Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Viraİstanbul projesinin lansmanı Ekim ayında gerçekleştirilecek olup projede ön talep süreci devam ediyor.



Gül Proje en yeni projesi olan Viraistanbul, İstanbul Beylikdüzü Kavaklı'da konumlanıyor. 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan ve hafriyat çalışmalarının devam ettiği Viraİstanbul projesinde fiyat ve ödeme seçenekleri henüz açıklanmadı.

 

4,7, 11 ve 14 katlı 17 blok olarak tasarlanan Viraİstanbul projesi 630 milyon lira yatırım bedeline sahip olup  toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazasından meydana gelecek. İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon alternatifleirnin yer alacağı Viraistanbul projesinde ayrıca  basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness, sauna, otopark ve  gibi sosyal donatılar da bulunacak.

 

2017 yılının Aralık ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Viraİstanbul projesinde daireleirn b üyük bri kısmının deniz manzaralı olacağı tahmin ediliyor.


Star


Geri Dön