02 / 05 / 2024

Beymahall ne zaman teslim?

Beymahall ne zaman teslim?

Firma: Beylik Yapı

Proje: Beymahall

Beymahall ne zaman teslim? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Lokasyon olarak TEM'e ve Tüyap Fuar Merkezi'ne yakın mesafede yer alan proje Beylikdüzü'nde Beylik Yapı tarafından hayata geçirildi...



10 katlı tek blokta toplam 86 adet daire ve 8 adet ticari birime yer verilen Beymahall, Beylikdüzü'nde 1.830 metrekare alan üzerine konumlandırılıyor. Proje  Beylik Yapı  imzası taşıyor.


Beymahall ne zaman teslim? sorusunun yanıtında önce projeden bahsedelim. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu proje lokasyon olarak  E-5 karayoluna, Tüyap fuar alanı , havalimanı ve TEM'e yakın mesafede yer alıyor.


Beylik Yapı  Beymahall  fiyatları 1+1 dairelerde 149 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan 1+1 daireler 65-71 metrekare, 2+1 daireler 97-102 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Beymahall ne zaman teslim? 


Teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirlenen Beymahall Beylikdüzü Projesi'nin sosyal imkanları arasında; fitness club, dinlenme alanları gibi alanlar bulunurken projede ayrıca, görüntülü intercom hizmeti  resepsiyon açık-kapalı otopark ve kartlı giriş-çıkış gibi olanaklar bulunuyor.


Beymahall ne zaman teslim? sorusuna detaylı yanıt için iletişim bilgileri aşağıda yer alıyor.


Beymahal Beylikdüzü iletişim

Telefon: (0212) 428 00 22

Web Adresi: www.beymahall.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön