30 / 04 / 2024

Beyoğlu Belediyesi Bosna’ya ihtiyaç malzemeleri gönderiyor!

Beyoğlu Belediyesi Bosna’ya ihtiyaç malzemeleri gönderiyor!

Bosna Hersek’te meydana gelen sel felaketinde mağdur olan binlerce Bosnalı vatandaşa Beyoğlu Belediyesi’nden yardım eli uzatıldı. Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Market Vakfı tarafından yardım yapılacak...



Bosna Hersek’te meydana gelen sel felaketinde mağdur olan binlerce Bosnalı vatandaşa Beyoğlu Belediyesi’nden yardım eli uzatıldı. Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Market Vakfı tarafından hazırlanan, gıda, giyim, temizlik ve sağlık gibi temel ihtiyaç malzemelerini içinde barındıran yardım TIR’ı Bosna’ya ulaştırılmak üzere yola çıktı.


Ülkenin büyük bir bölümünün sular altında kaldığı Bosna Hersek’e Beyoğlu Belediyesi yardım eli uzattı. Marmara Belediyeler Birliği Belediye Başkanları toplantısının ardından Beyoğlu Belediyesi ilk yardımları yola çıkardı.


Başkan Demircan yüklemeye yardım etti


Yardım TIR’ının yüklenmesine yardım eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu Belediyesi olarak yardıma muhtaç bölgelere elimizden geldiğince yardım ediyoruz. Van depreminde de bu konuda çok önemli çalışmalar yapmıştık. Şimdi Bosna’da yardıma muhtaç bölgelere, ihtiyaç hissettikleri yardım malzemelerini yola çıkardık. Bundan sonra desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.


Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Market Vakfı tarafından gerçekleştirilen kampanyada, yardım ürünleri Sosyal Markette hazırlanarak Bosna Herkes’in Prijen bölgesine ulaştırılacak. İlk etapta 1800 koli yardım malzemesi gönderecek olan Beyoğlu Belediyesi, yardımların artması adına hayırseverlerden destek bekliyor.


Geri Dön