01 / 10 / 2024

Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi'ndeki ev tehlike saçıyor!

Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi'ndeki ev tehlike saçıyor!

Bina artık metruk bile değil, pamuk ipliğinde duruyor. Çoluk çocuk oynuyor, insanlar önünden gelip geçiyor. Birinin tepesine çökecek ama tedbir almayı düşünen bile yok




BUGÜNE kadar tehlike saçan metruk ev haberlerini çok yaptık ama böylesini görmedik. Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi'nde bulunan ahşap yapının arka kısmı tamamen çökmüş, ön tarafı ise hayret verici şekilde duruyor. Üflesen çökecek. Camları giyotin gibi sallanıyor, öyle bir halde ki tinerciler bile gelip kalmıyor. Çevrede yaşayanlar haliyle büyük tedirginlik içinde. Çünkü çoluk çocuk sokakta oyun oynuyor, insanlar mecburen yolu kullanıyor.
 
HER SANİYE TEHLİKE

MAHALLELİ imza toplayıp belediyeye başvuru yapmış ama bir sonuç alınamamış. Bölge sakinleri, belediyenin inceleme yaptığım ve "Tarihi eser" olduğu gerekçesiyle dokunulamadığmı söylüyor. Anıtlar Kurulu'nun yapı hakkında bir karar vermesi bekleniyormuş. Peki yapı Anıtlar Kurulu'nu bekler mi Fotoğrafa bakarsak hiç de bekleyecek gibi görünmüyor. Bir an önce bir şeyler yapılıp insanlara zarar vermesi önlenmeli. Hiçbirimiz acı haber almak istemiyor.
Habertürk


Geri Dön